Hvis du drømmer om å bli eier av et hotell i Portugal, gir REVIVE-prosjektet deg muligheten til å realisere drømmene og sette ditt eget preg på imponerende historiske bygninger.

Nedlagt Skattekontor - Faro - Portugal - Revive project
Dette tidligere skattekontoret nær Faro på Algarve-kysten er en av de 16 historiske bygningene som er lagt ut på REVIVE NATURE-listen (Bildekilde: REVIVEPROJECT)

Hensikten med REVIVE-prosjektet er å gjøre det mulig for kreative investorer å restaurere og bevare statlig eiendom med arkitektonisk, historisk og kulturell verdi. De konserveringsverdige bygningene er offentlige eiendommer, men tilbys private investorer med krav om at bygningene skal utvikles til turistformål som for eksempel hotelldrift.

Les også: Drømmer du om å drive et unikt hotell? Nå kan du redde et portugisisk fyrtårn eller palass! (februar 2020)

Nå lanseres konseptet REVIVE NATURE, som dreier seg om mindre bygninger i spesielt naturskjønne og ofte avsidesliggende strøk. Akkurat nå er det åpent for å søke om 16 forskjellige bygninger som ligger i 12 forskjellige kommuner, med søknadsfrist 19. oktober 2020. Blant annet kan man overta et tidligere skattekontor i nærheten av Faro på Algarve-kysten i Sør-Portugal.

Flere saker om Portugal finner du HER

Kommentarer