Neste Generasjon fortsetter å oppgradere tilbudet til unge utøvere og deres idretter. I dag lanseres reisefondet sammen med Scandic Hotels. Både klubber og lag kan søke støtte til reisemidler fra fondet.

Scandic Nidelven i Trondheim (©otoerres)

Mange idrettsforeninger lar være å delta på turneringer grunnet kostanden knyttet til reise og hotell. Dette er ofte en betydelig utgift for et lite idrettslag.

– Vårt mål er å løfte unge utøvere og deres idretter. Hittil har vi gjort dette først og fremst gjennom synliggjøring og profilering. Men med reisefondet gir vi nå også sårt tiltrengt økonomisk støtte. Vi ønsker å gi hotellrom til lag som ikke har råd til å sende utøvere på turnering. I tillegg følger vi laget under turneringen og lager redaksjonelle saker. Samarbeidet med Scandic gjør at idrettslagene nå kan søke om å få overnattingen gratis. Vi er både glade og stolte over at Scandic vil være med i heiagjengen, sier Fredrik C. Kracht, CEO, Parcas Media.

Tine Birkeland (Scandic)

Scandic heier frem unge idrettsutøvere med store ambisjoner som partner til prosjektet Neste Generasjon. Nå lanseres et reisefond i samarbeid med hotellkjeden hvor både klubber og lag kan søke støtte til reisemidler fra fondet.

– Neste Generasjon omfavner det vi opplever som kanskje det flotteste med idretten, nemlig å gi ungdom mulighet til å leve ut sine drømmer, spre idrettsglede og inspirere enda flere til å nå sine mål, sier Tine Birkeland Westby, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Scandic.

Enkel søknadsprosess på nett

Idrettslagene og klubbene må selv søke om denne støtten gjennom nettsiden til Neste Generasjon som du finner HER

Neste Generasjon vil sammen med Scandic Hotels plukke ut aktuelle vinnere og dele ut premien. Ikke bare vil de få overnattingen dekket, men Neste Generasjon vil også følge laget under turneringen og produsere en redaksjonell sak på reisen deres, publisert på Neste Generasjon sine flater. Fra de ankommer stedet til de er ferdig.

– Gjennom mottoet «Alt for sporten» har Scandic i en årrekke støttet norsk idrett gjennom blant annet sponsorater og samarbeid, egne idrettspriser på overnatting og idrettsmenyer utviklet i samarbeid med Olympiatoppen. Vi håper at vårt bidrag til reisefondet kan bidra slik at flere unge utøvere når sine mål, og ikke minst at Neste Generasjon kan inspirere flere barn og unge til å forfølge sine drømmer, sier Birkeland Westby.

Les flere saker om Scandic Hotels HER 

Scandic Hotel Haugesund (

Kommentarer