Når Noma igjen skal åpne dørene etter en lang nedstenging, ønsker de å invitere hverdagens koronahelter til bords. 100 middager skal gis bort til internasjonale hverdagshelter som alle kan være med å nominere.

Noma hyller koronaheltene - Stjernerestaurant - København - Danmark
Noma hyller koronaheltene (Foto: Ditte Isager)

Når restauranten nå har begynt planlegningen av gjenåpningen etter pandemien, ønsket de å gi noe tilbake til alle de som på en eller annen måte  har bidratt til å gjøre en forskjell for andre under pandemien.

– Ideen oppsto ganske spontant.Vi satt på Noma og snakket om at tiden for å åpne dørene igjen nærmer seg. Det føles som om vi er i begynnelsen av slutten av denne virkelig vanskelige perioden. Derfor ble vi enige om at vi ikke bare kan åpne som om ingenting hadde skjedd; vi må markere åpningen på en eller annen måte», forteller Nomas sjef og hovedeier, René Redzepi til Berlingske.dk

Åpningsdagen blir reservert til lokale danske helter, men 100 middager reserveres også til internasjonale hverdagshelter som vil få muligheten til en fantastisk middag for to, når det blir lov å reise. Så nå kan du altså hylle din egen hverdagshelt som har bidratt med stort eller smått under pandemien til litt ekstra luksus i København.

Fristen for å nominere er 1. april, du kan gjøre det HER

Noma`s nettsider finner du HER

Les også: Singapore Airlines flyr Noma “down under” (august 2015)

Noma hyller koronaheltene - Stjernerestaurant - København - Danmark
Noma hyller koronaheltene (Foto: Ditte Isager)

Kommentarer