Clarion Collection Hotel Park Halden blir Nordic Choice Hotels aller første hotell i den sjarmerende småbyen i Østfold. Hotellet åpner dørene allerede 1. oktober.

Clarion Collection Hotel Park Halden er et hotell med lang historie bevart i veggene. Hotellet har en sentral beliggenhet like utenfor bykjernen hvor byens severdigheter, shopping og uteliv er en kort spasertur unna.

Med 64 delikat innredede rom og flere eksklusive suiter, vil gjester som besøker den lille byen med de store opplevelsene nyte et opphold som står i stil med byens sjarm.

– Vi er både glade og stolte over å ytterligere forsterke vår posisjon i Norge med dette flotte hotellet. En fantastisk destinasjon som Halden, har nå et like fantastisk hotell til å huse alle som vil ta turen til byen. Dessuten ligger Hotellet rett ved grensen mellom Sverige og Norge, noe som er ekstra spesielt for meg som er svensk, sier kjededirektør Clarion Collection Hotel, Richard Svartvik.

Hotellet byr også på gode møte- og konferansefasiliteter med kapasitet på opp til 150 personer i sin største konferansesal. Fra hotellet er det nærhet til Høgskolen i Østfold, og ikke minst kjente Fredriksten festning som troner høyt over byen.

Clarion Collection Park Hotel Halden

  • Åpnet 1. oktober 2018
  • 64 rom
  • Gym og badstue
  • Konferansefasiliteter

Kommentarer