Grunnlovsdagen nærmer seg med stormskritt, og siden 17. mai i år faller på en fredag, gir det oss en perfekt anledning til å reise bort en langhelg. Hotels.com™ kan avsløre hvilke tolv byer nordmenn har søkt mest på for å finne mulige destinasjoner for en miniferie i 2019, sammenlignet med 2018.  

Fra den norske 17. maifeiringen i Torrevieja, Spania (©otoerres)

De fem mest populære destinasjonene i 2019 er fortsatt Oslo, København, London, Bergen og Amsterdam. To nye byer har kommet inn blant toppsøkene: Gdansk og Gøteborg på henholdsvis 7. og 8. plass. Både geografisk nærhet og svakere valutaer har gjort disse destinasjonene mer forlokkende i løpet av det siste året. New York er fortsatt den eneste ikke-europeiske byen på topp 12-listen.

Hotels.com deler her noen hotelltips i de fem mest populære byene for langhelgen som omfatter 17. mai.

(Infograf: Hotels.com)

Amerikalinjen, Oslo

Amerikalinjen er det nyeste boutiquehotellet i Oslo. Designen og dekoren gjenspeiler bygningens arv og hilser respektfullt til 1920-årene, da bygningen ble tatt i bruk som hovedkontoret til Den norske Amerikalinje.

Amerikalinjen i Oslo (Bildekilde: Hotels.com)

Amerikalinjen ligger midt i bysentrum. De 122 nye rommene lar gjester velge blant fem ulike typer rom og suiter. Hotellet har også et velværesenter og et knippe kafeer, barer og restauranter der gjestene kan slappe av på fritiden.

Rom på Amerikalinjen er tilgjengelige fra 2140 kr per rom, per natt.* Besøk Hotels.com for mer informasjon.

Nobis Hotel Copenhagen, København

For en kulinarisk 17. mai-opplevelse bør du ta turen til den nordiske mathovedstaden København, hvor du kan oppleve en uforglemmelig og muligens Michelin-stjernefylt helg med kulinariske delikatesser og en rekke kulturtilbud.

Nobis Hotel Copenhagen (Bildekilde: Hotels.com)

Bo på sentralt beliggende Nobis Hotel Copenhagen, som tilbyr sine gjester den uanstrengte komforten som følger med moderne, men likevel tidløs luksus. Hotellet har 75 rom, og gjestene har tilgang til restauranten og salongbaren under oppholdet. 

Rom på Nobis Hotel Copenhagen er tilgjengelige fra 3500 kr per rom, per natt.* Besøk Hotels.com for mer informasjon.

The Soho Hotel, Firmdale Hotels, London

Hvorfor ikke feire 17. mai på The Soho Hotel, Firmdale Hotels? Dette klassiske hotellet er perfekt plassert bare fem minutters lett gange fra Oxford Street og Soho Square, med Picadilly Circus og Leicester Square rett rundt hjørnet.

The Soho Hotel, Firmdale Hotels i London (Bildekilde: Hotels.com)

Hotellgjester har tilgang til et spa som tilbyr full kroppsmassasje, ansiktsbehandling og manikyr. Gjestene kan også benytte et velutstyrt treningssenter med en personlig trener.

Rom på The Soho Hotel, Firmdale Hotels er tilgjengelige fra 3488 kr per rom, per natt.* Besøk Hotels.com for mer informasjon.

Opus XVI, Bergen

Nyåpnede Opus XVI er et klassisk, men likevel moderne boutiquehotell midt i Bergen sentrum. Hotellet eies og drives av Grieg-familien, etterkommerne av den berømte norske komponisten.

Opus XVI i Bergen (Bildekilde: Hotels.com)

I det 65-roms hotellet med sine tilpassede og individuelt innredede rom finner du også Restaurant XVI, der gjester kan nyte kortreist mat til frokost, lunsj og middag. Restauranten er pyntet med bilder fra Edvard Griegs liv og reiser samt vennskap med datidens fremtredende personligheter.

Rom på Opus XVI er tilgjengelige fra 1701 kr per rom, per natt.* Besøk Hotels.comfor mer informasjon.

Ambassade Hotel, Amsterdam

Utforsk Amsterdam i 17. mai-helgen og bli bedre kjent med den nederlandske hovedstaden og dens kulturtilbud. Fra de ikoniske kanalene til de historiske bygningene, berømte landemerkene og museene — Amsterdam har alt!

Ambassade Hotel i Amsterdam (Bildekilde: Hotels.com)

Ambassade Hotel ligger i hjertet av hovedstaden. Dette moderne, luksuriøse og komfortable hotellet opptar hele ti bygninger langs en kanal, en bygningsmasse som daterer seg tilbake til 1600-tallet. Hotellet har 56 individuelt tilpassede rom, og tilbyr både sykler til gjestene og et flyte- og massasjesenter for maksimal avslapping. Gjester har også fri tilgang til restaurant, salongbar og et bibliotek.

Rom på Ambassade Hotel er tilgjengelige fra 2429 kr per rom, per natt.* Besøk Hotels.com for mer informasjon.

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer