Juryen har talt. Thon Hotels kan skilte med de to hotellene som serverer landets beste frokost. I konkurranse med over 400 hoteller stakk Thon Hotel Lofoten og Thon Hotel Rosenkrantz Oslo av med første og andreplass i “Twinings Best Breakfast 2016”.

Morten Thorvaldsen (TH)

Morten Thorvaldsen (TH)

Thon Hotels vet at frokost er viktig for deres gjester, og har derfor satt ekstra fokus på selve frokosten og omgivelsene den skal nytes i.

– Det er ekstra hyggelig å få denne utmerkelsen nå når Thon Hotels er midt inne i en storsatsning med matopplevelser, teknologi og design i sentrum», sier konserndirektør hotell og restaurant Morten Thorvaldsen.

Han er stolt av å kapre de to gjeveste plassene i konkurransen, men presiserer at «frokostkampen» hotellene i mellom også har en annen vinner, og det er gjesten som nå blir servert frokost i verdensklasse.

Les tidligere saker om Twinings Best Breakfast HER

Frokost i toppklasse

Både i Svolvær og i Oslo legges det stor vekt på gode råvarer, hjemmelagede og lokale produkter.

– Hver dag går medarbeiderne på Thon Hotel Lofoten gått på jobb med det mål å gi våre gjester den aller beste starten på dagen. At de nå får beviset på at vår frokost er den beste i hele landet er virkelig fortjent”, sier en stolt hotelldirektør på Thon Hotel Lofoten, Erik Taraldsen.

Direktør ved Thon Hotel Rosenkrantz Lars Petter Mathisen sier seg enig i at medarbeiderne har en stor del av æren.

– Jeg synes at det er inspirerende å jobbe med så dedikerte ansatte som alltid kommer med nye ideer på hvordan frokosten skal utvikles”, forteller Mathisen.

Thon Hotels har som målsetting å gi sine gjester den aller beste matopplevelsen, fra frokost til kveldsmat. Med en frokost som nå er kåret til Norges beste og en lunsjmeny komponert av verdensmester Ørjan Johannessen, stiller Thon Hotels sterkt.

Det skjer noe hos Thon

Thon Hotels er ekspansiv og innovativ, og tar en sterkere posisjon på markedet. Det satses på design, teknologi og matopplevelser. Men selve kjernen i hotelleveransen, er besøksopplevelsen. Thon Hotels har derfor gjort omfattende investeringer for å fornye og forskjønne hotellene, slik at gjestene får den aller beste hotellopplevelsen. Ansvaret for den store designutviklingen er det Sissel Berdal Haga, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, som står bak. I en årrekke har hun modernisert hotellene, og hennes visjon er å skape en levende atmosfære, gjennom bevisst bruk av farger.

Les også: Det skjer noe hos Thon

Juryens begrunnelse

Gull, Thon Hotel Lofoten, Svolvær:

“Meget god frokost, hyggelig lokaler, pen og delikat oppdekning, hyggelig blid betjening. Meget godt utvalg av kvalitetsprodukter samt godt utvalg av lokale råvarer. En verdig vinner av årets konkurranse”.

Sølv, Thon Hotel Rosenkrantz, Oslo:

“Meget god frokost, godt utvalg, gode råvarer. God logistikk. Hyggelig lokalet på gateplan med nærhet til resepsjonen”.

Les tidligere nyheter om Thon Hotels HER

 

Kommentarer