Radisson RED Økern Oslo blir i 2021 Norges første Radisson RED hotell. – Vi gleder oss veldig til å bringe første Radisson RED til Norge og tilby våre gjester dette spennende og unike konseptet. Det er fantastisk å få være del av det svært innovative prosjektet på Økern, den perfekte matchen for Radisson RED, sier Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer, Radisson Hotel Group.

Preliminær skisse av Radisson RED Økern Oslo (til høyre i bildet) (bildekilde: radisson hotel group)

I 2021 ferdigstilles Oslos mest fremtidsrettede bygning ‘Økern Portal’. Den 81 000 kvm store forretningsbygningen skal huse alt fra fleksible kontorlokaler til hotell-, restaurant- og kulturopplevelser. Eiendommen bygges i samarbeid med Oslo Pensjonsforsikring AS og Norlandia Hotel Group.

Radisson RED`s lobbykonsept (bildekilde: radisson hotel group)

Radisson RED Økern Oslo er en del av konstruksjonen – med 224 romslige, lyse rom og suiter og flere innovative møterom.

Restauranten og baren på taket av hotellet kommer til å tilby gjestene spektakulær utsikt over hovedstaden. Hotellets tak er forventet å bli byens kronjuvel, med egen hage og 360-graders utsikt over Oslo. Terrassen er inspirert av europeiske storbyer og gjestene kan glede seg til virkelig unike hotellopplevelser på Oslos tak.

Illustrasjon Radisson RED Økern Oslo (bildekilde: radisson hotel group)

– Det er med glede at vi har signert avtalen om å bringe Radisson RED til Oslo med dette fantastiske hotellet. Eiendommen vil gi gjestene utradisjonelle opplevelser og vil bli bygget med innovative og bærekraftige løsninger, sier Morten A. Kahrs, konsernsjef i Norlandia Hotel Group.

Alle designelementer i hotellprosjektet blir utviklet med gjesteopplevelsen og bærekraft i fokus. Hotellet sikter på å oppnå BREAAM-Nor-sertifisering, en verdensledende metode for å vurdere bærekraftigheten til bygninger.

Kun en håndfull av alle norske hoteller har oppnådd BREAAM sertifisering – inkludert ikoniske Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger i Norge.

Les også: Radisson Blu Atlantic første nordiske Radisson hotell med BREEAM Sertifisering

Radisson RED er et nytt og innovativt hotellkonsept som tilbyr en lekfull vri på det konvensjonelle. Her kan gjestene forvente seg utradisjonelle hotellopplevelser, med det siste innen teknologi og innovasjon, samt fokus bærekraftighet og personlige gjesteopplevelser.

Radisson RED finnes i utvalgte, urbane og pulserende byer – den perfekte match for Økern Portal.

Les også: Radisson RED får nordisk premiere i Danmark (juni 2018)

Radisson RED`s romkonsept (bildekilde: radisson hotel group)

Økern blir selve navet i bydelen Hovinbyen, der det nå etableres over 12.000 boliger med tilhørighet til Økern kollektivknutepunkt.

Hovinbyen er Oslos største utviklingsområde, med planer for 30—40 000 nye boliger som vil huse 100 000 mennesker og 2,5 millioner kvm næringsareal som utgjør 50—100 000 nye arbeidsplasser.

Økern blir omtalt som et av Oslos viktigste og mest ambisiøse byutviklingsområder. Det sikter på å bli Europas mest miljøvennlige byutviklingsprosjekt.

Radisson RED Økern Oslo kommer til å ligge sentralt på Økern, med gangavstand til t-bane, flybuss og Ring 3.

Les også: Radisson RED setter kursen mot Reykjavik på Island (april 2018) – Verdens første Radisson RED har åpnet dørene (april 2016)

Flere saker om Radisson finner du HER

Kommentarer