Ikoniske Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo storsatser på det internasjonale konferansemarkedet, med nyoppussede hotellrom, oppdaterte menyer og enda sterkere fokus på møte- og konferansevirksomhet. De største internasjonale konferansene, samt private selskaper, er hovedfokus forteller administrerende direktør ved Norges største hotell.

Tarje Hellebust - hotelldirektør - Radisson Blu Plaza Hotel - Oslo

Tarje Hellebust i en av de øverste etasjene på Norges høyeste hotell. (Foto: Rickard L. Eriksson)

– Vår sentrale beliggenhet og høye servicenivå, i tillegg til at vi er Norges største hotell og har landets største bankettsal, gjør at vi er et naturlig sted for mange store konferanser og kongresser. Vi er straks ferdige med å renovere alle våre hotellrom, samt lobbyen, og i tillegg har vi nye, fristende menyer. Målet er å være enda mer attraktive i det internasjonale markedet, sier Tarje Hellebust, administrerende direktør ved Radisson Blu Plaza Hotel.

De 30 moderne og stilfulle møte- og konferanselokalene hos Radisson Blu Plaza Hotel, midt i Oslo Sentrum, strekker seg over mer enn 1800 kvadratmeter. Hotellets nye kjøkkensjef, Jan Dahdji, har nylig skapt et helt nytt og enda mer fristende møtemat-konsept, basert på «New York deli-style».

– Vi har møte- og konferansesaler til enhver anledning, fra styrerom og grupperom, til Munch Salen som tar 200 personer og Norges største bankettsal med plass til 1100 personer. Vi tilbereder også fristende møtemat for alle typer arrangementer, med fokus på at det skal være en smakfull opplevelse for alle sanser, forklarer Hellebust.

Radisson Blu Plaza Hotel - Oslo

Med sine 37 etasjer er Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo, Norge, Nord-Europas høyeste og et av Norges største hotell (pressebilde: radisson hotel group)

Lokalene har det siste innen teknisk utstyr, gratis trådløst internett og innvendig inngang til Oslo Spektrum.

– I tillegg har vi egne tekniske eksperter på plass som virkelig gjør alle møteplanleggere trygge ved å finne de beste tekniske løsningene skreddersydd for deres arrangement. Våre medarbeidere er selve grunnen til hotellets vellykkede møter og konferanser. De står på døgnet rundt for å planlegge, tilrettelegge og gjennomføre landets beste eventer, forteller Hellebust.

Med sine 37 etasjer, og fantastiske utsikt over Oslo og Oslofjorden, er Radisson Blu Plaza Hotel Nord-Europas høyeste og Norges største hotell.

Radisson Blu Plaza - Hotell - Oslo

De nyrenoverte rommene hos Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo (Foto: Rickard L. Eriksson)

Norges største bankettsal

Sonja Henie salen hos Radisson Blu Plaza Hotel er den største bankettsalen i Norge, med plass til opptil 1100 deltakere.

Med 16 ikoniske lysekroner i krystall og tidsriktig design, er Sonja Henie det perfekte stedet for alle typer arrangementer, fra gallamiddager, til lanseringer og prisutdelinger.

– Sonja Henie salen er et flerbruksrom som kan deles inn i tre ulike seksjoner, hvor både scene og dansegulv kan flyttes og utvides. Som Oslos eneste hotell har vi også en egen bilinngang direkte fra bakkeplan, og det ser vi at er veldig populært blant utstillere og forhandlere, sier Hellebust.

Norges beste møteutsikt

I tillegg til at Radisson Blu Plaza Hotel har Norges største sal, huser hotellet også Norges høyest beliggende suite 110 meter over Oslo.

– Vår eksklusive Oslo Suite har en unik beliggenhet i 35 etasje, med en fantastisk utsikt over byen. Denne suiten brukes ofte til viktige styremøter og mottakelser, forteller Tarje Hellebust.

Med nytt og moderne AV-utstyr, smakfullt interiør og byens beste utsikt, er Plaza Panorama i hotellets 33. etasje et svært populært valg.

Gjestene kan velge mellom seks ulike møterom, med kapasitet til alt fra 2-90 gjester. Her er også fleksibiliteten stor og flere av rommene kan deles inn i to adskilte seksjoner.

– Alle rommene har naturlig dagslys og en fantastisk utsikt over byens gater; Holmenkollen på den ene siden og Oslofjorden, som strekker seg så langt øyet kan se, på den andre. Disse rommene har uten tvil den beste utsikten et møterom i Oslo kan ha. Rommene er perfekte til styremøter, seminarer, produktlanseringer, pressekonferanser, mottakelser og private selskaper, forteller Hellebust.

Fakta om Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  • Hotellet er nærmeste nabo til Oslo S, Oslo Spektrum, og byens shoppinggater
  • Alle 676 gjesterom står ferdigrenovert sommeren 2017. Allerede nå er flertallet av etasjene nyoppusset og har fått svært gode tilbakemeldinger fra gjestene
  • Hotellet har 2 restauranter og 3 barer, fra a la carte restauranten «34 Restaurant & Bar» i 34. etasje, til de mer uformelle «Galway Bay» og «LobbyBar» i 1. etasje
  • Adgang til sauna og basseng i hotellets 34. og 35. etasje er inkludert for boende gjester
  • Hotellet har et velværesenter over 3 etasjer med treningsstudio, svømmebasseng og badstue inkludert for alle gjestene. Treningssenteret ligger 114 meter over bakken og har en nydelig utsikt over Oslo by

Kommentarer