De norske SAS-pilotene møter arbeidsgiverne til et nytt – og trolig siste,  meklingsforsøk klokken 14.00 onsdag ettermiddag.

NHO Luftfart og de to fagforeningene Norske SAS-flygeres Forening (NSF) og SAS Norge Pilotforening (SNF) møttes klokken 14.00 til ny mekling i et siste forsøk på å unngå storstreik fra og med i morgen – torsdag den 14. september.

Meklingen kom istand etter at SAS-sjef Rickard Gustafson ba Riksmekleren om å innkalle til et nytt møte, skriver FriFagbevegelse.

Les også: Alle norske SAS-piloter ut i streik fra torsdag 13. september

Fristen for å bli enige i den nye meklingen skal ifølge NTB være satt til klokken 24.00 natt til torsdag. Dersom man ikke kommer frem til en løsning vil den pågående SAS-streiken trappes opp fra to til samtlige norske piloter organisert i de to fagforeningene NSF og SNF.

Les også: Norske SAS-piloter mekler på overtid — Danske SAS-piloter enige om ny tariffavtale — Svenske SAS-piloter har inngått ny avtale

Tidligere saker: SAS-streik avverget 18 timer på overtid (2016) — Svenske SAS-piloter i streik (2016) — Kostbar pilotstreik for SAS i Sverige (2016) — Streikefare hos SAS-leverandør (2017) 

Flere nyheter om flystreiker finner du HER

Kommentarer