Petter Northug jr. skal delta i Kanalrennet, som arrangeres i forbindelse med TelemarksVeka. Kanalrennet har på kort tid etablert seg som et av Norges mest populære rulleskirenn og her stiller altså Northug på startstreken søndag den 25.juni.

Petter Northug har bestemt seg for å delta på Kanalrennet som arrangeres i forbindelse med TelemarksVeka.Bildekilde: visittelemark.no)

- Dette var utrulig gøy. Vi har jobbet hardt over lang til for å lage et attraktivt renn for både mosjonister og verdens beste skiløpere og det begynner vi å se resultatene av nå. Det er den flotte traseen langs Telemarkskanalen som lokker Northug, samt at han får skikkelig matching av store deler av langrennseliten med Martin Johnsrud Sundby i spissen, sier prosjektleder Tormod Hynne.

– Det er skikkelig bra pågang for å gå årets renn, men vi kommer til å si stopp ved 250 deltagere for at vi skal kunne levere et prikkfritt arrangement. Deltagerne kan velge mellom 25 km og 50 km, sier Hynne

– Dette er et resultat av god nettverksjobbing i fylket og det er mange sentrale personer innen reiseliv, næringsliv og det offentlige som skal takkes. Vi er godt i rute med planlegging og logistikk. Nå gjenstår det bare å finpusse alle detaljer slik at tv-seerne, publikum, turister og de aktive skal få noen fine dager i Telemark, avslutter Hynne.

Fakta:

TelemarksVeka arrangeres for første gang i samarbeid med TV2. Kanalrennet er et av flere store arrangement som får bred dekning i beste sendetid i perioden 19-25.juni. Fra tidligere er det kjent at både damelandslaget, rekruttlandslaget og de store profflagene har lagt sine samlinger til arrangementet.

Les mer HER og HER 

 

Kommentarer