Norwegian Cruise Line har presentert ruteplanene for sommeren 2017. Rederiet lover en rekke spennende reiseruter, alle med Norwegians unike frihet og fleksibilitet om bord. Uansett om man ønsker å oppleve sitt livs største eventyr i Alaska, nyte et avslappende cruise til den rosa sanden på Bermuda eller seile til det klare, blå vannet i Bahamas, så finnes det  et tilgjengelig cruise fra praktiske avreisehavner, deriblant New York, Boston og Miami. De nye reiserutene legges ut for salg den 22. desember 2015 for Latitudes Rewards-gjester og reisepartnere og den 23. desember 2015 for alle bookinger.

Andy Stuart (NCL)

Andy Stuart (NCL)

– Gjester som seiler med Norwegian Cruise Line sommeren 2017 kan utforske verden på en rekke cruise til spektakulære reisemål, alt mens de nyter friheten og fleksibiliteten som bare et Norwegian-cruise kan tilby”, sier Andy Stuart, Norwegian Cruise Lines President og Chief Operating Officer.

– Gjestene har friheten til å cruise til det beste av Bermuda og Bahamas på fire vakre skip, inkludert nyoppussede Norwegian Gem, eller oppleve den vakre naturen i Alaska på noen av de nyeste skipene i industrien”.

Alaska

Det vil nå være enklere enn noensinne å utforske Alaska til sjøs med en rekke reiseruter som varer alt fra 7-14 netter. Norwegian vil fortsette å tilby de nyeste skipene i Alaska, med tre skip som seiler sommeren 2017: Norwegian Pearl og Norwegian Jewel som seiler på 7-netters reiseturer til Glacier Bay og Sawyer-isbreen fra Seattle; og Norwegian Sun som seiler på 7-netters cruise i Alaska, vekselsvis fra Vancouver, Canada og Seward, USA.

En nyhet for sommeren 2017 er at Norwegian vil tilby tre lengre reiseruter, som gir gjestene muligheten til å virkelig fordype seg i Alaskas skjønnhet og vidundere. På Norwegian Jewel kan gjestene velge et forbløffende 8-netters Sawyer-isbrecruise fra Vancouver til Seattle den 5. mai 2017, med anløpshavner i Ketchikan, Juneau, Skagway og Icy Strait Point, Alaska; Victoria, Canada; og et cruise forbi Sawyer-isbreen.

På Norwegian Jewel kan gjestene også utforske vidundrene i denne majestetiske staten med et 10-netters Alaska-cruise fra Seattle til Vancouver den 23. september 2017. Denne utrolige reiseruten byr på det beste Alaska har å by på, og begynner med et cruise gjennom Inside Passage, etterfulgt av anløpshavner i Ketchikan, Juneau, Skagway, Icy Strait Point og Sitka, USA; Prince Rupert, Canada pluss et cruise til Sawyer-isbreen og Glacier Bay.

Gjester på utkikk etter den aller beste cruiseopplevelsen i Alaska kan velge et 14-netters Alaska-cruise fra San Fransisco til Vancouver på Norwegian Sun, med avreise den 15. mai 2017. Denne reiseruten gir gjestene sjansen til å oppleve det aller beste i den 49. staten, med anløpshavner i Astoria, Ketchikan, Juneau, Skagway, Icy Strait Point og Sitka, USA; Prince Rupert og Nanaimo, Canada; og cruise gjennom Glacier Bay, Hubbard-isbreen, Sawyer-isbreen og Inside Passage.

Bahamas og Florida

I 2017 vil nyoppussede Norwegian Gem seile på 7-netters cruise i Bahamas og Florida fra New York, fra 29. april til 26. august 2017. Denne populære og familievennlige reiseruten inkluderer besøk til Port Canaveral (Orlando), Norwegians private øy Great Stirrup Cay og Nassau, Bahamas. Norwegian Gem la til merkefavorittene Sugarcane Mojito Bar og O’Sheehan’s Neighborhood Bar & Grill i fjor, og har også fått omfattende innvendige forbedringer, blant annet fornyelser av tekstiler, inventar og tepper i alle spesialitetsrestauranter, barer, salonger, lugarer og suiter.

For kortere cruisealternativer i Bahamas vil Norwegian Sky fortsette å tilby friheten og fleksibiliteten man får på den mest inklusive moderne cruiseferien til sjøs, med 3- og 4-netters cruise fra Miami til Bahamas året rundt med avreise på fredager og mandager. Ubegrenset med øl, vin og premium-brennevin er inkludert i prisen. Noen av anløpshavnene er Nassau, Grand Bahama Island og Great Stirrup Cay, Norwegians private øy.

Bermuda

Norwegian vil fortsette sin tradisjon med å seile fra både New York by og Boston til de rosa sandstrendene i Bermuda mellom april og oktober 2017. Norwegian Breakaway vil seile fra New York by til Bermuda på 7-netters cruise hver søndag fra 23. april til 24. september 2017. Norwegian Dawn vil seile på 7-netters cruise fra Boston, og seiler hver fredag fra 5. mai til 15. september 2017 samt 20. og 27. oktober 2017.

Canada og New England

Norwegian Gem vil igjen by på to rundtur sommercruise til Canada og New England fra New York by i 2017. Disse 7-netters seilasene den 10. og 24. juni 2017 har anløpshavner i Halifax og Saint John, Canada samt Bar Harbor og Portland, USA.

Mens de sterke høstfargene er på sitt flotteste vil Norwegian Gem også by på vekslende 7-netters rundturcruise fra New York by fra 2. september til 14. oktober 2017, og besøker fire vakre anløpshavner: Halifax og Saint John, Canada samt Portland, USA og Bar Harbor eller Boston, USA. Norwegian Dawn vil by på to 7-netters enveiscruise fra Boston til Canada & New England den 22. september og 6. oktober 2017 med anløp i Portland, USA; Halifax; Charlottetown, Prince Edward Island; Gaspésie og Saguenay, Canada; og avslutter reiseruten i Quebec by. Norwegian Dawn vil også tilby to rundturcruise på 7 netter fra Quebec by til Boston den 29. september og 13. oktober 2017, med en overnatting i Quebec by, etterfulgt av anløp i de pittoreske havnene Sydney, Halifax og Saint John, Canada samt Bar Harbor, USA.

Norwegians reiseruter i Europa og Karibien for sommeren 2017 vil bli presentert tidlig i 2016.

Kommentarer