Norwegian Cruise Line er kåret til “World’s Leading Large Ship Cruise Line” av World Travel Awards, og det er nå fjerde år på rad at rederiet har blitt hedret med denne utmerkelsen. I år vant Norwegian i tillegg i kategorien “World’s Leading Cruise Line Website”.

Andy Stuart (NCL)

Andy Stuart (NCL)

Prisene ble delt ut til Norwegian Cruise Line på den 22. årlige World Travel Awards Grand Final Gala, som ble avholdt  i El Jadida i Marokko. Tusenvis av reise- og turismeeksperter fra hele verden stemmer på den årlige prisutdelingen og hedrer reiseselskaper som tilbyr fremragende produkter og kundeservice.

I tillegg til prisen for beste “Large Ship Cruise Line Worldwide”, fikk Norwegian Cruise Line også anerkjennelse av World Travel Awards som “Europe’s Leading Cruise Line” for åttende år på rad samt som “Caribbean’s Leading Cruise Line” for tredje år på rad.

– Vi er overlykkelig for å igjen bli hedret som en global leder i reiselivsbransjen, og vi takker alle reisepartnere, industrieksperter og gjester som stemte på oss”, sier Andy Stuart, President og Chief Operating Officer i Norwegian Cruise Line.

– Vi er veldig stolte av denne utrolige prestasjonen, som er et bevis på vårt engasjement for alle deler av flåten vår og vårt hardt arbeidende mannskaps hengivenheten til å gi gjestene en enestående ferieopplevelse”.

Les også: NCL kåret til “Caribbean’s Leading Cruise Line” for tredje år på rad

Norwegians fjorten Freestyle Cruising-fartøyer seiler på en rekke spennende reiseruter, fra Karibien til Panamakanalen, Sør-Amerika og den meksikanske riviera. Rederiets nyeste skip, Norwegian Escape og Norwegian Getaway, cruiser i Karibien året rundt fra Miami.

Norwegian har i tillegg seks fartøy som seiler i Karibien og Bahamas fra praktiske steder som New York, Tampa, Port Canaveral (Orlando), New Orleans og Houston. Norwegian Sun seiler for øyeblikket på vekslende 14-netters reiseruter i Sør-Amerika, mens Norwegian Jewel seiler på 7-netters reiseruter til den meksikanske riviera. Norwegian Epic seiler på Middelhavet fra Barcelona denne vinteren, mens Pride of America seiler ukentlig på øy-turer i Hawaii med 100 timer i havn.

World Travel Awards har sett og anerkjent fortreffelighet blant selskaper som er involvert i den globale reise- og turismeindustrien siden 1993, og har satt høye standarder for alle sine deltakere.

Kommentarer