NCL har startet salget av Norwegian Jades cruise til de greske øyene og Italia. Cruisene vil inneholde attraktive destinasjoner som Santorini og Mykonos i Hellas, og Monte Carlo i Monaco. I tillegg åpnes det også salg av cruise som inneholder mange havnestopp med Norwegian Spirit og Norwegian Sun.

Norwegian Jade ved kai i Stavanger (foto: ©otoerres)

Norwegian Spirit

Etter en omfattende oppgradering i januar 2020 vil Norwegian Spirit returnere til Asia for en serie unike cruise. Fra 9. mai til 21. desember 2020 vil hun seile en blanding av ni til 15 dager lange cruise som vil vise fram det beste av regionen, inkludert fem nye havner.

Disse nye havnene er Beppu, Kumamoto, Niigata og Nagoya i Japan; og Taipei (Keelung) i Taiwan.

Norwegian Spirit vil også ligge over natten i Tokyo og Osaka i Japan; Shanghai i Kina; Hong Kong og i Seoul i Sør-Korea.

Under disse besøkene vil gjestene kunne oppleve de historiske sommerlekene i Tokyo i Japan, se det fargerike bladverket i Taipei i Taiwan, besøke det største tempelet i Shanghai, Longua-tempelet, gå på den kinesiske mur, besøke Den forbudte by og se Den himmelske freds plass (Tiananmen-plassen) i Beijing i Kina, eller reise ned Love Rover i Kaohsiung i Taiwan. 

Norwegian Sun 

Etter en tre år lang pause fra regionen returnerer Norwegian Sun til Alaska 21. mai 2020, og blir der ett av fire skip sammen med Norwegian Bliss, Joy og Jewel.

Hun vil tilby vårt mest omfattende cruise i området, med  ni – til 11-dagers cruise fra Seattle med stopp i Sitka, Glacier Bay, Hubbard-isbreen, Holkham Bay, Juneau og Ketchikan i Alaska, i tillegg til stopp i Victoria i British Columbia.

Gjestene kan tilbringe en hel dag med å utforske Icy Strait Point, ett av de vakreste destinasjonene i Alaska som tilbyr en mer autentisk kulturell opplevelse. 

I april 2018 gikk Norwegian Sun gjennom en treukers renovering fra baug til akterspeil, som en del av The Norwegian Edge® -programmet, selskapets forpliktelse til å heve standarden til hele flåten.

Forbedringer ble gjort på alle deler av opplevelsen ombord. Skipet har nå oppgraderte lugarer og fellesarealer, samt tre nye spisesteder, inkludert Los Lobos Cantina, Bliss Ultra Lounge og Spinnaker Lounge.

Norwegian Jade

Fra 8. september 2020, og i hele hennes første sesong i Europa, vil Norwegian Jade tilby et utvalg av enveis, 10- til 11-dagers cruise til de greske øyer, Italia og Middelhavet, med avgang fra eller retur til Barcelona i Spania, Venezia i Italia og Athen (Pireus) i Hellas, der selskapet vil seile ut for første gang.

Disse cruisene med besøk i mange havner tilbyr gjestene to forskjellige hjemmehavner som du kan utforske, og mulighet til å oppleve nye destinasjoner hver dag med anløp i Monte Carlo i Monaco, Firenze/Pica (Livorno), Roma (Civitavecchia), Napoli og Messina i Italia, Olympia (Katakolon), Santorini, Rhodos og Mykonos i Hellas og Kusadasi i Tyrkia.

Flere saker om NCL -Norwegian Cruise Line finner du HER

Kommentarer