Norwegian Getaway(Fotomontasje: ©otoerres)

Norwegian Getaway(Fotomontasje: ©otoerres)

Norwegian Cruise Line – NCL , ble kåret til “Caribbean’s Leading Cruise Line” for andre år på rad av World Travel Awards. Nå har rederiet lansert en spesiell kampanje i anledning av WTA-suksessen: En kreditt på USD 100 om bord per lugar for bestillinger gjor før 25. november 2014.

Norwegian Cruise Line har nok en gang blitt kåret til “Caribbean’s Leading Cruise Line ” av World Travel Awards.

Den 21. årlige kåringen blestemt frem av fagpersoner i reisebransjen og forbrukere fra hele verden, og hedrer verdens fremste reiseselskaper for fremragende produkter og tjenester. Norwegian, som har blitt kåret til Europe’s Leading Cruise Line i syv år på rad, i tillegg til World’s Leading Large Ship Cruise Line i 2012 og 2013, har ni spektakulære Freestyle Cruising-skip som seiler i Karibien denne vinteren fra fem praktiske avreisehavner, inkludert Norwegian Getaway, rederiets nyeste skip og det største skipet til å seile til Karibien året rundt fra Miami, og Norwegian Jewel, som seiler fra Houston for første gang siden 2007.

NCL-sjef Kevin Sheehan  (foto: ©otoerres)

NCL-sjef Kevin Sheehan (foto: ©otoerres)

– Det er en ære å motta denne prestisjetunge prisen for andre år på rad” sier Kevin Sheehan, President og Chief Executive Officer i Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.

– Norwegian var de første til å seile til Karibien for 48 år siden, og denne utmerkelsen i dag er et testament til vårt hardtarbeidende mannskap, utrolige skip og friheten og fleksibiliteten som bare et Norwegian-cruise tilbyr gjester som seiler i Karibien.”

I tillegg til å bli kåret “Caribbean’s Leading Cruise Line” av World Travel Awards, har Norwegian Cruise Line blitt anerkjent i den 27. årlige Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards i USA, rangert på andreplass i kategorien Large Ship Line og tredje i Midsize-kategorien.

Fra Norwegian Getaway (Fotomontasje: ©otoerres)

Fra Norwegian Getaway (Fotomontasje: ©otoerres)

For å feire World Travel Award-suksessen, lanserer Norwegian Cruise Line en kampanje som gir en kreditt om bord på USD 100 per lugar ved bestilling av en cruisereise i Europa eller Karibien på 5 eller flere netter mellom 5. og 25. november 2014. Kreditten om bord kan brukes av passasjerene på en rekke cruiseopplevelser som spesialitetsrestauranter, spabehandlinger, utflukter og mye mer.

Reisende på jakt etter karibisk solskinn og hvite strender med turkist vann kan seile om bord Miamis ultimate skip, Norwegian Getaway, som seiler 7-netters cruise til det østlige Karibien fra sin helårige havn i Miami. Rederiets nyeste skip besøker tropiske havner, blant annet Philipsburg, St. Maarten; St. Thomas, De amerikanske jomfruøyene; og Nassau, Bahamas. Gjestene vil bli bergtatt av skipets Miami-stil, eksepsjonelle mat og underholdning, samt spenningen i 678 Ocean Place og The Waterfront, en rekke sammenknyttede innendørs- og utendørsområder på tre dynamiske dekk som skaper en multipleks av spisesteder, aktiviteter og mer som forsterker gjestenes forbindelse med havet.

Toppdekket på Norwegian Getaway (foto: ©otoerres)

Toppdekket på Norwegian Getaway (foto: ©otoerres)

Mellom 9. november 2014 og 12. april 2015 kan gjestene nyte cruisereiser om bord Norwegian Epic, Norwegians største skip til dags dato og kåret til “Best Ship for Sea Days” av Cruise Critic. Gjestene vil seile fra Miami til solfylte vest-karibiske destinasjoner, inkludert Ocho Rios, Jamaica; George Town, Grand Cayman og Cozumel, Mexico.

Norwegian Pearl seiler også til Karibien fra Miami, og tilbyr ulike cruisereiser til østlige og sørlige Karibien eller Bahamas.

Andre avreisehavner er Tampa, New York by og New Orleans. De som ønsker å reise fra Tampa kan sette seil om bord Norwegian Sun som i dag seiler 7-netters reiseruter i vestlige Karibien. Norwegian Gem tilbyr et spektakulært 9-netters cruise i østlige Karibien fra New York by mens Norwegian Breakaway, skipet som bringer det beste av NYC til havet, tilbyr gjestene muligheten til å seile fra The Big Apple til Bahamas & Florida.

I New Orleans kan gjester cruise til det vestlige Karibien på Norwegian Dawn, med ukentlig avgang til Cozumel; Belize by; Roatán og Costa Maya, som starter den 23. november 2014.

Med sin debut i Houston tilbyr det nylig renoverte skipet Norwegian Jewel et 7-netters cruise i vestlige Karibien, inkludert den splitter nye havnen i Banana Coast/Trujillo i Honduras, hvor gjestene kan nyte en vakker hvit sandstrand og koloniale Trujillo.

Kommentarer