Rederiet Norwegian Cruise Line forstår hvor viktig det er at både reisen og destinasjonen er sømløse opplevelser, og tilbyr derfor tidsbegrensede €99 tur-retur flybilletter som kan reserveres fra 24 europeiske gateways.

Teppanyaki-restauranten på Norwegian Getaway (foto: ©otoerres)

Det tidsbegrensede tilbudet inkluderer i tillegg selskapets Premium All Inclusive produkt, som omfatter drikke av beste kvalitet og wifi. Om man seiler til Middelhavet eller de baltiske landene, kan gjester oppleve en ferie med besøk til flere byer, mens de nyter opp til 26 restauranttilbud, prisvinnende underholdning og overlegen gjesteservice.

– Vårt tilbud om reduserte flybilletter handler om å styrke reiseopplevelsen ved å tilby enda mer frihet og fleksibilitet, og gjøre reisen så sømløs og problemfri som mulig, sier Kevin Bubolz, Europasjef, Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.

– Med tre prisvinnende skip som seiler i Europa våren og sommeren 2019, tilbyr vi en rekke unike reiseruter der gjestene kan oppleve mange av de uforglemmelige destinasjonene som Europa har å tilby, fra strender på Santorini til ruinene i Roma og kulturen i St. Petersburg.»

Norwegian Pearl vil legge ut på en rekke europeiske seilaser fra Amsterdam, Roma (Civitavecchia) og Barcelona. Norwegian Getaway vil tilby cruise til den baltiske regionen fra København, og Norwegian Epic tilbyr reiseruter i Middelhavet fra Barcelona og Roma (Civitavecchia).

Dette tidsbegrensede tilbudet vil være tilgjengelig fra den 15. november 2018 til 4. januar 2019, og inkluderer en tur-retur flybillett på økonomiklasse fra 24 populære gateways i Europa. Tilleggsbetingelser kan gjelde.

Her er alle de skandinaviske flyplassene, som er inkludert i tilbudet:

Til Barcelona:

  • Fra København (CPH)
  • Fra Oslo (OSL)
  • Fra Stockholm (ARN)

Til Roma:

  • Fra Stockholm (ARN)

Til København:

  • Fra Helsingfors (HEL)

Til Amsterdam

  • Fra Oslo (OSL)
  • Fra Stockholm (ARN)
  • Fra Helsingfors (HEL)

Inkluderer Premium All Inclusive som drikke av høyeste klasse og wifi.

Gjelder fra 24 europeiske destinasjoner til skip i Amsterdam, Barcelona, København og Roma.

Flere saker om NCL – Norwegian Cruise Line finner du HER

Kommentarer