Norwegian Cruise Line ble kåret til “Nord-Amerikas ledende cruiseselskap” og “Karibiens ledende cruiseselskap” for tredje og sjette år på rad under World Travel Awards. Prisutdelingen fant sted under en regional galla-seremoni i Montego Bay, Jamaica.

Haven Spa Suite ombord i Norwegian Bliss (bildekilder: ncl/atlantic link)

Norwegian Cruise Line er i dag det mest prisbelønte cruiseselskapet av World Travel Award i 2018, og har i tillegg for 11. året sikret seg tittelen «Europas ledende cruiseselskap» tidligere i år i Athen. Disse tre høyt respekterte prisene styrker ytterligere selskapets status som en innovatør innen cruise til verdens mest etterspurte cruisedestinasjoner — Karibien, Europa og Nord-Amerika.

Andy Stuart (NCL)

– Vi er umåtelig stolte av å ha mottatt disse prestisjefulle prisene,» sier Andy Stuart, President og CEO i Norwegian Cruise Line.

– Det som gjør disse enda mer spesielle for oss er den sterke støtten vi mottar fra våre partnere i bransjen, gjester og alle som stemte på oss. Vi vil fortsette å levere utsøkte opplevelser på vår flåte av 16 skip, til resort-destinasjoner og på alle måter være pionerer i det vi tilbyr våre gjester.»

Med den nylige premieren til Norwegian Bliss i juni, det 16. skipet i selskapets moderne og dynamiske flåte, er Norwegian Cruise Line fortsatt ledende når det gjelder å tilby sine gjester kreative, innovative og meningsfulle opplevelser; fra go-cart baner i flere nivåer og utendørs laser-tag arena til en 1.858 kvadratmeter observasjonslounge med 180 graders vinkel, og ikke minst et bredt tilbud av spisesteder og underholdning. Norwegian Cruise Line gjør alt for å gi sine gjester friheten og fleksibiliteten til å designe sin egen drømmeferie.

I 2019 introduserer selskapet to skip på det amerikanske markedet. Norwegian Joy flyttter til Seattle i april for å seile sammen med Norwegian Bliss på syv-dagers cruise til Alaska, mens Norwegian Encore debuterer i Miami i november med syv-dagers cruise til Karibien.

Norwegian Cruise Line`s nettsider finner du HER – Word Travel Awards sine nettsider ligger HER 

Flere saker om NCL finner du HER og flere cruisenyheter ligger HER

Vibe Beach Club ombord i Norwegian Bliss (bildekilder: ncl/atlantic link)

Om World Travel Awards

World Travel Awards feirer i år sitt 25 års jubileum, og er anerkjent som de mest prestisjefulle og omfattende prisene i den globale reiseindustrien. Det er en belønning og anerkjennelse av utsøkte reiseopplevelser og -tjenester blant selskaper som har verden som sitt marked siden 1993. De årlige prisene mottar stemmer fra tusenvis av ansatte i reiselivet i hele verden og ærer selskaper som tilbyr utsøkte produkter og kundetjenester. Hvert år arrangerer WTA en rekke prisutdelinger og gallaseremonier for å anerkjenne og feire individuelle og felles suksesshistorier i forskjellige geografiske regioner.

Flere saker om WTA – World Travel Award finnes HER 

Norwegian Bliss i Alaska (bildekilder: ncl/atlantic link)

 

Kommentarer