Norwegian startet denne uken sine flyvninger til den brasilianske storbyen Rio de Janeiro fra London Gatwick. Den nye direkteruta er også godt nytt for skandinaviske reisende, for det er enkelt å komme seg videre til både Rio de Janeiro og Buenos Aires via London.

Fra rutepremieren London Gatwick – Rio de Janeiro (bildekilde: norwegian)

– Flytilbudet mellom Europa og Brasil har lenge vært preget av lav konkurranse og høye priser. Det gjør Norwegian noe med når vi nå for første gang starter rute mellom London og Rio de Janeiro. Vi ser frem til å gjøre Sør-Amerika enda mer tilgjengelig for europeiske reisende, og, ikke minst, å tilby brasilianere billige flybilletter til Europa og tilgang til vårt store rutenett, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos.

Norwegian har fire ukentlige flyvninger til den brasilianske storbyen Rio de Janeiro og avgangene korresponderer godt med selskapets flygninger fra Oslo.

Norwegian godt mottatt i Brasil 

– Norwegians oppstart i Brasil vil ha stor betydning for turismen i Brasil. Flere rimelige billetter er avgjørende for å øke antall tilreisende, skape nye arbeidsplasser og styrke den brasilianske økonomien, sa Brasils turistminister Vinicius Lummertz da den nye ruten ble presentert i 2018.

Les også: Norwegian Announces New Route From London to Rio de Janeiro (november 2018)

Norwegian tilbyr allerede daglige direkteflyvninger mellom London Gatwick og Argentinas hovedstad Buenos Aires. Norwegian har også seks argentinske innenriksruter fra Buenos Aires til Córdoba, Mendoza, Iguazú, Neuquén, Bariloche og Salta. 

Over 60 interkontinentale ruter

Norwegian lanserte sin første langdistanserute i 2013 mellom Oslo og New York. I takt med selskapets leveranse av flere nye Boeing 787 Dreamlinere, har antallet interkontinentale ruter økt til over 60 ruter. Norwegian er nå det største europeiske flyselskapet i New York-området med over to millioner passasjerer i 2018. Ingen selskap utenfor Nord-Amerika flyr flere passasjerer til og fra dette viktige markedet enn Norwegian.

Les flere saker om Norwegian HER

Kommentarer