Norwegians trafikktall for februar viser at over 2,3 millioner passasjerer valgte å fly med selskapet denne måneden, en økning på 11 prosent i forhold til samme periode i fjor. Veksten er størst på selskapets flygninger mellom Europa og USA.

Norwegian fikk en passasjerøkning på 11 prosent, fraktet 2.3 millioner passasjerer i februar og passerte Wizz Air i “kampen” om å være Europas tredje største lavprisselskap etter Ryanair og easyJet (©otoerres)

Totalt 2.330.006 passasjerer valgte å fly med Norwegian i februar, 239 663 flere enn samme måned i fjor. Den totale trafikkveksten (RPK) økte med 32 prosent og kapasitetsveksten (ASK) økte med 35 prosent. Fyllingsgraden var på 84.3 prosent, ned to prosentpoeng

– Vi er fornøyd med at trafikkveksten fortsetter i februar og at flere fritids- og forretningsreisende velger å reise med oss i en måned som tradisjonelt er preget av lavere etterspørsel. Den globale ekspansjonen fortsetter, og det er flygningene mellom Europa og USA som bidrar sterkest til veksten, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

Les hele rapporten her: Norwegian traffic figures February 2018 (kilde:norwegian.com)

Norwegian gjennomførte 98,9 prosent av de planlagte flygningene i februar og punktligheten var på 74,7 prosent. Punktligheten ble påvirket av værforholdene ved flere store flyplasser i Europa.

Les også: Wizz Air økte 23.5 prosent i februar – Wizz Air forbi Norwegian i januar — Relaterte saker: 8.6 millioner fløy med Ryanair i februar 

Les flere saker om Norwegian HER 

Kommentarer