Norwegian er kåret til «Value Airline of the Year» av det internasjonale luftfartsmagasinet Air Transport World. – Norwegian har satt sine spor i det globale markedet med et godt kvalitetsprodukt til en lav pris, ifølge juryen.

Norwegian’s crew på Stewart International Airport før åpningsturen til Edinburgh (photosource: NAS)

– Jeg vil gratulere konsernsjef Bjørn Kjos og resten av hans team med en velfortjent pris. Juryen er meget imponert over det selskapet har oppnådd og Norwegians kontinuerlige innovasjon. Selskapet har vist at det å reise langt kan gjøres til en lav pris, sier Karen Walker som er sjefredaktør i Air Transport World.

– Dette er en stor annerkjennelse for oss i Norwegian og ville ikke vært mulig uten alle våre dedikerte medarbeidere. Norwegian ble grunnlagt for å kunne gi alle muligheten til å fly, og høy kvalitet til en lav pris er hva vi etterstreber å tilby de reisende i alle markeder vi går inn i, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

Tidligere i år ble Norwegian kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter for tredje år på rad og Europas beste lavprisselskap for femte år på rad av SkyTrax World AirlineAwards.  Norwegian ble også kåret til «Årets flyselskap» av CAPA- Center for Aviation i september.

Les også: Norwegian kåret til “Airline of the Year” - To førsteplasser til Norwegian under Skytrax Awards 2017

Magasinet Air Transport World deler ut priser årlig til ulike aktører i luftfarten og prisen til Norwegian deles ut i Dublin 28.mars.

Les flere saker om  Skytrax HER og om Norwegian HER

Kommentarer