I 2011 var Norwegian det første flyselskapet til å lansere gratis WiFi om bord. Nå lanserer selskapet «gate-to-gate»-WiFi som gjør det mulig å logge seg på trådløst internett med en gang man går om bord i flyet.

Norwegian lanserer WiFi fra gate til gate (norwegian.com)

Tidligere var det ikke mulig å koble seg på WiFi før flyet var på 10.000 fots høyde, men nå kan man være pålogget fra man går om bord i flyet til man går av igjen på sin destinasjon.

– Vi vet hvor viktig internettilgang er for våre passasjerer. Siden vi lanserte gratis WiFi på våre europeiske flyvninger i 2011, har millioner av passasjerer benyttet seg av tjenesten. Nå gleder vi oss til å tilby dem gate-to-gate-forbindelse slik at våre passasjerer får en enda bedre reiseopplevelse når de flyr Norwegian, sier Kurt Simonsen, som er Chief Customer & Digital Officer i Norwegian.

Gate-to-gate-WiFi er tilgjengelig på hele Norwegians flyflåte, både på kort- og langdistanse. Tjenesten er tilgjengelig på flyplasser som tillater gate-to-gate-WiFi. De inkluderer Skandinavia og de fleste andre flyplassene Norwegian flyr til.

Fakta om Norwegians WiFi:

  • 2011: Norwegian blir verdens første flyselskap til å lansere gratis WiFi på sine europeiske ruter. Senere lanserer også selskapet Video on Demand, som gir passasjerer tilgang til Norwegians underholdningsportal på egne nettbrett og smarttelefoner.
  • 2015: Norwegian blir det første flyselskapet til å tilby direkte TV på europeiske flyvninger.
  • Januar 2019: Norwegian begynner arbeidet med å installere WiFi på selskapets langdistansefly.
  • Februar 2019: Norwegian lanserer høyhastighets-WiFi om bord alle sine fly, noe som gjør det mulig å strømme musikk, filmer og serier direkte på sin telefon eller nettbrett. 

Kommentarer