Manchester, Tenerife, Palanga/Klaipeda og Gdansk blir nye Norwegiandestinasjoner fra Bergen lufthavn Flesland i vinterprogrammet 2019-20. Selskapet øker også antall avganger på sine eksisterende ruter til Alicante og Krakow.

Norwegian satser på direkteavganger fra Bergen til Manchester i vinterprogrammet 2019-20. For mange er det nok Manchester Uniteds hjemmebane Old Trafford som trekker (©otoerres)

Fra slutten av oktober kan bergensere glede seg over direkteruter til fire nye destinasjoner: Manchester, Tenerife, Palanga/Klaipeda og Gdansk.

I tillegg øker selskapet frekvensen på rutene fra Bergen til Krakow (fra to til fire ukentlige avganger) og Bergen til Alicante (fra tre til fem ukentlige avganger). I tillegg forlenges Norwegians rute mellom Bergen og Evenes.

– Vi ser frem til å tilby bergensere fire helt nye direkteruter. Dette er spesielt gode nyheter for alle Manchester United-fans som vil se Solskjær ta fatt på en ny Premiere League-sesong på Old Trafford. Fra slutten av oktober øker vi også antall avganger på direkterutene til Alicante og Krakow og forlenger ruten mellom Bergen og Evenes slik at bergensere skal få enda flere valgmuligheter når de reiser med oss, sier Magnus Thome Maursund, direktør for ruteutvikling i Norwegian.

Norwegian vil tilby fem ukentlige avganger mellom Bergen og Alicante i vinterprogrammet. Selskapet er i løpet av få år blitt nest største operatør etter Ryanair på den spanske flyplassen (foto: ©otoerres)

Dette er de nye rutene fra Bergen-Flesland i vinterprogrammet:

  • To ukentlige avganger fra Bergen til Manchester fra 28.oktober
  • To ukentlige avganger fra Bergen til Gdansk fra 27.oktober
  • En ukentlig avgang fra Bergen til Tenerife fra 29.oktober
  • To ukentlige avganger fra Bergen til Palanga/Klaipeda fra 30.oktober
  • To ukentlige avganger fra Bergen til Evenes fra 28.oktober

– Vi ønsker Norwegian velkommen med de nye, varierte rutene. Nå får Vestlendinger enda flere valgmuligheter direkte fra Bergen. At Palanga i Litauen nå er på rutekartet er spennende — en helt ny destinasjon for oss. For solglade bergensere er også bedret forbindelse til Tenerife og Alicante noe å se frem til, sier lufthavndirektør Øystein Skaar.

Flere saker om Bergen lufthavn Flesland finner du HER

Ombordstigning i Alicante (foto: ©otoerres)

Kommentarer