Norwegian øker antall avganger på en rekke ruter, både innenriks i Norge og til populære sommerdestinasjoner i Europa neste år.  Flere nye fly i 2018 gir reisende fra Norge tilgang på ytterligere én million seter. Selskapet bytter også flyplass i Paris – fra Orly til Charles de Gaulle.

Norwegian skifter flyplass i Paris – fra Orly til Paris Charles de Gaulle Airport (bildet) (arkivbilde: ©otoerres)

– Neste år vil vi motta 25 splitter nye fly og flere av disse settes i trafikk i Norge. Det betyr at vi kan tilby våre kunder en million ekstra seter og dermed enda flere valgmuligheter. Vi ser frem til å ønske nye og trofaste reisende velkommen om bord våre komfortable og mer miljøvennlige fly, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

500.000 ekstra seter på norsk innenriks

Bare på norske innenriksruter legger Norwegian ytterligere 500 000 seter i salg. Dette innebærer blant annet en ekstra daglig avgang mellom Oslo og Tromsø, ekstra avganger mellom Oslo og Kristiansand og flere helgeavganger fra Oslo til Evenes og Bodø.

Norwegianfly tar av fra Murcia San Javier airport som ligger ved Mar Menor – rundt fem mil fra Murcia (©otoerres)

Flere valgmuligheter til populære sommerdestinasjoner

Norwegian øker fra en til to daglige avganger mellom Oslo og Paris, og vil fly til Charles de Gaulle flyplass i stedet for Orly fra og med 25. mars.

Norwegian øker også antall avganger fra Oslo til populære feriedestinasjoner som Antalya, Marrakech, Pula, Faro, Tivat, Dubrovnik, Venezia, Kreta, Pristina, Beograd, Murcia og Pisa. Det blir også flere avganger fra Oslo til storbydestinasjonene Riga i Latvia, Tallinn i Estland, Warszawa og Gdansk i Polen, samt til Tysklands hovedstad Berlin.

Norwegians Boeing 737-800 på Schönefeldflyplassen like utenfor Berlin (©otoerres)

Ny direkterute fra Bergen til Madrid

Til våren får bergensere mulighet til å fly direkte til den spanske hovedstaden, Madrid. Norwegian tilbyr to ukentlige avganger mellom Bergen og Madrid på torsdager og søndager, med oppstart 29. mars.

Les også: Norwegian starter direkterute Bergen — Madrid – Les flere saker om Norwegian HER

Kommentarer