Norwegian permitterer opptil 800 av sine 1300 kabinansatte i Norge og varsler at 75 prosent av den norske innerikstrafikken vil bli rammet fra onsdag 5. mars dersom pilotstreiken fortsetter, melder NRK.

Norwegian kan måtte parkere tre av fire fly på norsk innenriks allerede fra onsdag 4. mars. Konflikten mellom selskapet og pilotene nærmer seg"the point of no Return" med rekordfart  (arkivfoto: ©otoerres)

Norwegian kan måtte parkere tre av fire fly på norsk innenriks allerede fra onsdag 4. mars. Konflikten mellom selskapet og pilotene nærmer seg”the point of no return” med rekordfart (arkivfoto: ©otoerres)

Flyselskapet har tidligere varslet de kabinansatte om at det kunne bli permitteringer som følge av pilotstreiken. Norwegian har mellom 1.200 og 1.300 kabinansatte i Norge, hvorav 1.120 er organisert.

Norwegian tok tirsdag initiativ til å møte pilotene i et forsøk på å løse streiken, men ble møtt av en heller kald skulder fra pilotenes fagforbund.

En talsmann fra Parat sier til NRK at henvendelsen var å betrakte som et spill for galleriet og at pilotene kun møter Norwegian til reelle forhandlinger om en ny tariffavtale.

Kommentarer