Norwegian Reward inngår samarbeid med strømmetjenesten Storytel for å gi passasjerene en enda bedre reiseopplevelse. Medlemmer av fordelsprogrammet Norwegian Reward får nå tilgang til over 120.000 lyd- og e-bøker samtidig som de tjener CashPoints.

Norwegian Reward inngår samarbeide med Storytel (bildekilde: Norwegian Reward)

Nå kan Norwegian Reward-medlemmer tjene 10 prosent CashPoints på Storytel-abonnement hver måned. CashPoints kan brukes til å kjøpe flyreiser og tilleggstjenester hos Norwegian.

– Vi jobber hele tiden med å gjøre reisen enda mer behagelig for våre passasjerer, og nå ser vi frem til å tilby lydbøker om bord. Samtidig er det fint å kunne tilby Reward-medlemmer muligheten til å spare CashPoints når de abonnerer på Storytel, sier Brede Huser, Chief Sales and Marketing Officer i Norwegian.

Alle Norwegian-passasjerer vil også få tilgang til et utvalg av Storytels 120.000 lyd- og e-bøker gjennom Norwegians WiFi-portal på selskapets flygninger i Europa.

– Storytel skal inspirere folk i alle aldre til å utforske en ny verden av historier. Vi ser frem til å starte denne reisen ved å imøtekomme den moderne, digitale passasjerens lidenskap for å lese, sier Ingrid Bojner, Chief Commercial Officer i Storytel.

I tillegg til avtalen med Storytel inngikk Norwegian Reward nylig et samarbeid med Avis som gir en opptjening på opptil 10 prosent ved leie av bil.

Les også: Norwegians kunder kan nu køre sig til billigere flyrejser (oktober 2018)

Fakta om samarbeidet mellom Norwegian Reward og Storytel

  • 10 prosent månedlig CashPoints-opptjening på løpende abonnement hos Storytel.
  • Tilgang til et utvalg av Storytel sine titler for alle Norwegian sine passasjerer om bord flyvninger i Europa via selskapets WiFi-portal.

Flere saker om Norwegian Reward og om flyselskapet Norwegian finner du  HER og  HER

Kommentarer