Norwegian har for første gang inngått charteravtaler i USA. Selskapet skal fly reisende for Apple Vacations og Funjet Vacations fra USA til Karibia og Mexico. Charterkontrakten har en verdi på 120 millioner kroner. – Vi er svært tilfreds med å utvide charteroperasjonen vår også til USA. Dette er en ny milepæl for Norwegian og vi ser frem til å ønske enda flere amerikanere velkommen om bord våre nye fly med gratis WiFi, sier Thomas Ramdahl, som er kommersiell direktør i Norwegian. 

Norwegian vil stasjonere tre Boeing 737-800 i Milwaukee, Wisconsin og Chicago/Rockford, Illinois og fly til destinasjoner i Mexico, Jamaica og den Dominikanske Republikk fra desember 2016. Kontraktene, som har en verdi på 120 millioner kroner, betyr at Norwegian vil operere mer enn 600 charterflygninger fra desember i år til april neste år. Norwegian vil dermed få utnyttet flyene mer effektivt når det er lavsesong i Europa.

Les også: Norwegian signs first ever charter agreements in the U.S.

I fjor åpnet Norwegian for første gang ordinære ruter mellom USAs østkyst og Martinique og Guadeloupe i vinterhalvåret med fly som ellers i året flyr på det europeiske rutenettet. Nå utvides denne satsingen til også å omfatte chartermarkedet.

Tidligere nyheter: 

 

Kommentarer