Norwegian Holidays satser på pakkereiser til norske destinasjoner i samarbeid med Nordic Choice Hotels, Scandic Hotels og Thon Hotels. Nå blir det lettere å kombinere flyreise og hotellovernatting for alle som planlegger norgesferie i sommer.

Preikestolen - Turvandrere - Lysefjorden - Norge
Turgåere på toppen av Preikestolen i Ryfylke ( Foto: Terje Rakke / VisitNorway.com)

Sammen med Nordic Choice Hotels, Scandic Hotels og Thon Hotels introduserer Norwegian Holidays muligheten til å skreddersy pakkereiser i Norge til eksklusive priser. Med noen få tastetrykk kan man sikre seg fly + hotell til gode Norwegian-priser fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Løsningen gjør det både raskere og rimeligere for kundene.

– Vi har jobbet på spreng med å sette sammen attraktive pakker sammen med våre samarbeidspartnere, og vi ser fram til å tilby reiselystne nordmenn et produkt som vil gjøre norgesferien mer innholdsrik, enklere og rimeligere. Muligheten til å booke både flybillett, hotellovernatting og leiebil i ett får man ikke andre steder, sier leder for Norwegian Holidays, Eivind W. Christiansen.

– En tid for samarbeid

Med tre av de største hotellkjedene i Norge med på laget, er hotellutvalget stort og dekker hele landet.

– Dette er en tid for samarbeid og fellesskap både i samfunnet og i reiselivsbransjen. I Nordic Choice Hotels er vi selvfølgelig med for å tilby gode opplevelser for dem som vil oppleve vårt fantastiske land. Vi ser utrolig frem til sommeren etter den tøffe våren, og er motivert som aldri før til å ønske velkommen til og skape sommerminner på våre hotell, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

– Vi ønsker å bidra til å styrke reiselivet i Norge og håper dette samarbeidet vil føre til at flere velger norgesferie i år. Scandic har mer enn 80 hoteller fra Nordkapp i nord til Kristiansand i sør, og vi skal gjøre vårt ytterste for å gi våre gjester trygge og uforglemmelige opplevelser i tiden som kommer, sier fungerende administrerende direktør i Scandic Hotels, Asle Prestegard.

– Vi i Thon Hotels ser frem til å kunne tilby opplevelsesrike sommerferier til nordmenn gjennom samarbeidet med Norwegian Holidays. Vi har over 70 hoteller i hele Norge. Hotellene våre i Lofoten, Bodø og Molde byr på naturopplevelser rett utenfor døren, og storbyer som Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim passer for de som ønsker byliv, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Visit Norway: – Et felles krafttak

Norwegian Holidays har også inngått et samarbeid med Visit Norway. Nettsidene til Visit Norway gir oversikt over det beste Turist-Norge har å tilby og legger samtidig til rette for at man kan bestille pakkereiser hos Norwegian. Slik blir veien kortest mulig fra man finner et reisemål til hele feriebestillingen er i boks.

– Vi er glade for at reiselivsbransjen kommer sammen og får til et felles krafttak i en vanskelig tid. Hele næringen er under hardt press, og derfor er det oppløftende å se at det fører til nye måter å samarbeide på – som også kommer kundene til gode, sier reiselivsdirektør Bente Bratland Holm i Visit Norway.

Norwegian Holidays har også et samarbeid med FINN reise hvor pakkereisene vil bli tilgjengelige.

Om Norwegian Holidays:

Norwegian Holidays er Norwegians tilbud til de som ønsker en tradisjonell pakkereise bestående av fly og hotell. Når man bestiller pakkereiser med Norwegian Holidays, får man mange fordeler: Lave flypriser, CashPoints med fordelsprogrammet Norwegian Reward og pakkereisegaranti. Kundene kan velge mellom de beste hotellene i Norwegians rutenett til svært gode priser.

Les mer om konseptet HER

Flere relaterte saker finner du HER, HER og HER

Kommentarer