Norwegian starter direkteflyvninger mellom Oslo og Tel Aviv i Israel. Første avgang blir den 31. oktober og selskapet vil fly to ganger ukentlig mellom Gardermoen og Ben Gurion International Airport. Norwegian vil samtidig øke antall avganger på en rekke av sine godt etablerte ruter.

Norwegians Boeing 737-800 tar av fra Stavanger lufthavn Sola (otoerres)

Fra høsten kan reiselystne nordmenn reise direkte fra Oslo til Tel Aviv i Israel. Tel Aviv er en moderne by med fine strender og et yrende natteliv. Tel Aviv er også et godt utgangspunkt for de som ønsker å oppleve mer av Israels dramatiske natur, historiske severdigheter og helligdommer.

Les flere nyheter om Tel Aviv HER og om Israel HER 

– Med en ny direkterute mellom Oslo og Tel Aviv, samt flere avganger på en rekke eksisterende ruter til og fra Oslo, ser vi frem til å ønske enda flere reisende velkommen om bord våre nye, komfortable og mer miljøvennlige fly, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian.

Les også: Travel + Leisure: Tel Aviv blant de 50 beste reisemålene i 2018

I tillegg til den nye ruten øker Norwegian antall avganger i vinterprogrammet mellom Oslo og en rekke destinasjoner: Palma, Stockholm, København, Edinburgh, Gdansk, Hamburg, München, Paris, Riga, Tallin, Wien, Malaga, Alicante, Antalya, Beograd, Madeira, Pristina, Gran Canaria og Tenerife. Det blir også flere avganger på det norske innenriksnettet, mellom Oslo og Stavanger, Tromsø, Bodø og Kristiansand.

Om den nye ruten, OSL-TLV:

Norwegian vil fly to ganger i uken mellom Oslo og Tel Aviv (TLV), med oppstart 31. oktober. Norwegian er det eneste selskapet som flyr direkte mellom de to byene.

Les flere saker om Norwegian HER

 

Kommentarer