Torsdag 1. november klokken 14.19  satte en fullastet Dreamliner for første gang kursen mot Las Vegas fra Avinor Oslo Lufthavn.  Norwegian er eneste operatør med direkterute mellom Oslo og Las Vegas og dette er selskapets syvende direkterute til Nord-Amerika fra Norges hovedflyplass. Direkteruten vil gå hver tirsdag i vinterhalvåret og vil bli betjent av en Boeing 787-8 med plass til 291 passasjerer.

Jasper Spruit (©otoerres)

Jasper Spruit (©otoerres)

– Dette er en hyggelig dag for alle reiseglade nordmenn. Las Vegas er en av de mest berømte byene i verden og vi er veldig glade for at Norwegian har satt opp denne ruten. Det betyr også bedre tilgang til en ny region, som igjen kan gi nye mulighet for norsk næringsliv, sier trafikkdirektør på Avinor Oslo Lufthavn, Jasper Spruit, og fortsetter:

– USA er et veldig populært reisemål for nordmenn og vi ser nå at direkteruter dit har blitt veldig populært, både for folk som skal på ferie og forretningsreisende, sier Spruit.

Les også: Norwegian starter direkterute Oslo — Las Vegas

Populært for europeere og amerikanere

Norwegian gleder seg naturligvis også over å kunne introdusere enda en direkterute mellom Norges hovedflyplass og det amerikanske kontinentet.

– Vi er veldig fornøyd med å kunne tilby norske reisende nok en USA-rute, nå mellom Oslo og Las Vegas. Vi ser at flere og flere kunder velger Norwegian når de skal reise mellom kontinentene, noe som viser at både europeere og amerikanere setter pris på billige billetter, direkteruter, god service og nye, mer miljøvennlige Dreamlinere, sier kommersiell direktør i Norwegian Thomas Ramdahl.

Les også: Norwegian fortsætter flyvningerne til Las Vegas

Det store rutenettet i USA kombinert med Norwegians enveisbilletter, gir enda flere kombinasjonsmuligheter for reisende som ønsker å oppleve mer på sin USA-ferie. Man kan for eksempel fly direkte til Los Angeles eller San Fransisco før man fortsetter med biltur via Death Valley til Las Vegas. Der kan man boltre seg i underholdning av alle tenkelige slag i sentrum, spille golf på baner i verdensklasse, dra på sykkeltur rundt ikoniske Hoover Dam og dra på helikoptertur i Grand Canyon før man flyr direkte hjem til Norge. Kombinasjonsmulighetene er mange og varierte dersom man er på jakt etter en oppdagelsesreise i USA.

– Vi er veldig glade for at Norwegian tilbyr enda en direkterute til og fra Las Vegas. Norske passasjerer har nå en enestående mulighet til å oppleve alt Las Vegas har å by på. Byen hadde rekordmange besøkende i 2015, og vi ser frem til å ønske enda flere Norwegian-reisende velkommen til oss, sier administrerende direktør i Las Vegas Convention and Visitors Authority, Rossi Ralenkotter.

Les også: Norwegian launches the UK’s cheapest direct flight to Las Vegas from £179

Norwegian lanserte sin første langdistanserute mellom Oslo og New York i 2013 og i dag flyr selskapet også direkte til Fort Lauderdale, Orlando, San Fransisco, Los Angeles, Boston og nå Las Vegas. 

Les flere nyheter om Las Vegas HER

Les flere nyheter om Norwegian HER

Kommentarer