Bjørn H. Kise har gitt beskjed om at han vil fratre som styreleder i Norwegian Air Shuttle ASA under den ordinære generalforsamlingen 7. mai 2019.

Valgkomiteen i Norwegian Air Shuttle (NAS) har nå startet arbeidet med å finne Bjørn H. Kise`s etterfølger. Kise er 69 år gammel og han har vært styremedlem i NAS siden 1993 og styreleder siden 2010.

– Beslutningen om å tre ut av styret i Norwegian er utelukkende min. Det har ikke vært et enkelt valg, men etter 25 år i styret, hvorav mange som styreleder, er jeg trygg på at dette er en riktig beslutning. Jeg har nå nådd en så moden alder at det er naturlig for meg å slippe nye krefter til. Dette er også i tråd med hva jeg orienterte valgkomiteen om i forkant av generalforsamlingen i 2018, sier Bjørn H. Kise.

Flere saker om Norwegian finner du HER

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Kommentarer