NOVASOL kjøper den Berlinbaserte  nettportalen Wimdu som er et privat selskap for utleie av ferieboliger. Med oppkjøpet  utvider selskapet sin portefølje med mer enn 350 000 boliger.

(screenshot: wimdu.no)

NOVASOL knytter til seg Wimdu, en ledende nettportal innen utleie av privateide ferieboliger, for å komplimentere kjernen av virksomheten. Utvidelsen av porteføljen og den geografiske rekkevidden vil innen kort tid være aktiv, og Wimdu sin synlighet vil vokse seg enda sterkere.

– Med dette oppkjøpet vil vi ikke bare kunne tilby vesentlig flere feriemuligheter på urbane destinasjoner, men vi får også en ny distribusjonskanal som utvider vårt tilbud til allerede eksisterende ferieboligeiere,” sier Bernd Muckenschnabel, styreleder i NOVASOL.

Les også: NOVASOL köper Ardennes-Etape i Belgien

– Dette tilskuddet, som er en av i alt tre oppkjøp i løpet av det siste halvåret, utvider vår ledende posisjon innen det europeiske ferieboligmarkedet og er en del av vårt kontinuerlige arbeid for å tilby et bredest mulig utvalg av ferieopplevelser for reisende.”

Les også: NOVASOL satsar på Thüringen i Tyskland

Wimdu ble grunnlagt i 2011 og har raskt etablert et sterkt navn som en av de største plattformene for privat utleie av feriehus og byleiligheter. Fra urbane leiligheter i Roma, til feriehus på Mallorca og studioleiligheter i Paris, tilbyr Wimdu over 350 000 boliger i mer enn 100 land og har i dag mer enn én million registrerte brukere. Wimdu sitt merkenavn vil fortsette å eksistere som det gjør i dag.

Les flere nyheter om Novasol HER  Les flere B2B-nyheter HER 

Kommentarer