Rekordene preget Carica`s årlige cruisetreff i Stavanger – det 12. i rekken. Antall fremmøtte passerte for første gang 500 og det var hele 21 utstillere- også det ny rekord.

Det var travelt på alle de over 20 standene i lokalet (bilde: ©otoerres)

Carica`s årlige cruisetreff blir stadig større og større. Onsdag kveld var hele 500 cruiseentusiaster møtt frem for å høre siste nytt fra 22 rederier, flyselskaper og reisearrangører.

Alle de store “gamle” cruiserederiene var det som f. eks. Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line, Hurtigruten, Holland America Line, SeaDream Yacht Club, Cunard osv.

Noen av de mange cruisetilbudene (bilde: ©otoerres)

Blant nykommerne var blant andre Viking Ocean Cruises, Amawaterways og Viking River Cruises. Dessuten stilte de tre flyselskapene Singapore Airlines, KLM og SAS.

Det var presentasjon av kommende års seilingsprogram, Royal Caribbean lanserte hele tre nye skip og Amawaterways fortalte sine cruise på europeiske vannveier for de rutinerte cruiseentusiastene i Stavanger.

Singapore Airlines hadde med seg en liten maskott (bilde: ©otoerres)

Underholdningen var det Stavangers egen Pål Mangor Kvammen som sto for og etterpå var det utlodning av reisepremier – deriblant flyturer for to til både Barcelona og New York.

Carica`s cruisekvelder startet opp første gang i 2006 og er på mange måte “kjerringa mot strømmen” i en reisebransje preget av økt digitalisering. Mens tradisjonelle reisemesser opplever nedgang, så skjer det motsatte her. Deltakelsen og interessen for cruise øker fra år til år.

Bente Borvik fra Royal Caribbean er en trofast deltager under Carica`s årlige cruisekvelder. Det samme er flyselskapet KLM (bilde: ©otoerres)

Nøkkelen til fremgangen ligger i personlig kontakt eller nærhet og identifikasjon, som ekspertene ville ha sagt det. Dette kombinert med høy kvalitet på presentasjonene av produktene gjør at stadig flere møter fram på de årlige cruisetreffene som arrangeres i Scandic Forus Hotel helt syd i Stavanger.

Les også: Carica inviterer til Norges største cruisekveld onsdag 25 oktober! – Da cruisegjestene inntok DNB Arena – Snart tid for Caricas årlige cruisekveld i Stavanger – Clarion Hotel Energy Stavanger: Vellykket cruisekveld i nye lokaler – 400 på cruisetreff i Stavanger – Carica inviterer til ny cruiseaften

Singapore Girl (bilde: ©otoerres)

Kommentarer