Nederlandske BBI-Travel starter til vinteren ei ny flyrute til Scandinavian Mountains Airport Sälen-Trysil. Med to avganger i uka, torsdager og søndager, fra Groningen Airport Eelde kan nederlendere og andre internasjonale gjester besøke Trysils og Sälens fantastiske fjellverden og nyte ordentlig vinter og skikjøring.

Scandinavian Mountains Airport - oversikt - desember 2019
Scandinavian Mountains Airport (bild: scandinavianmountains.se/mynewsdesk.com)

Scandinavian Mountains Airport åpnet i desember 2019, den første nye flyplassen i Sverige på 20 år. En unik regional satsing med kun 10-25 minutters transfer til SkiStars skiområder i Sälen og bare 40 minutter til Norges største skisted, Trysil.

Flyplassen forbedrer tilgjengeligheten og styrker Sälens og Trysils posisjon som internasjonale skidestinasjoner. Etableringen skaper også utvikling, nye arbeidsplasser, tilflytting og en sterk framtidstro i regionen.

– At vi nå kan tilby nederlendere og andre internasjonale gjester en direkterute til den norske og svenske fjellverdenen i Trysil og Sälen er veldig gledelig. Vi har i mange år sett en etterspørsel fra nederlendere som elsker snø og vintersport som vil tilbringe mer tid på våre destinasjoner. Gjennom å tilby fantastisk natur, god service og helsebringende aktiviteter i kombinasjon med kortere reisetider, blir vi en enda sterkere internasjonal destinasjon som på alvor konkurrerer med hvilket som helst skisted i verden, sier Stefan Sjöstrand, konsernsjef i SkiStar.

Rutetabell:

Torsdag 17. desember 2020 – 11. mars 2021

  • Groningen – Scandinavian Mountains 09.45-11.30
  • Scandinavian Mountains – Groningen 12.00-13.45

Søndag 20. desember 2020 – 14. mars 2021

  • Groningen – Scandinavian Mountains 9.45-11.30
  • Scandinavian Mountains – Groningen 12.00-13.45

Flere saker om Scandinavian Mountains Airport finner du HER

Kommentarer