Emirates vil fra 1. juni tilby en ny daglig avgang mellom Dubai og Phnom Penh, via Bangkok. Den nye ruten kommer som følge av en økende etterspørsel til de populære destinasjonene, og skal sørge for flere sømløse reisemuligheter mellom og fra hovedstedene i Kambodsja og Thailand.

Emirates nye økonomiklasse (bilde: EK)

Den nye ruten vil gi reisende mellom Phnom Penh og Bangkok flere muligheter til å benytte seg av Emirates utstrakte nettverk bestående av mer enn 150 destinasjoner over hele verden.

Den daglige avgangen vil også åpne for større fleksibilitet og kortere ventetid for passasjerer som skal reise videre fra Bangkok eller Phnom Penh med Emirates’ lokale codeshare-partnere Bangkok Airways, Jetstar Asia eller Jetstar Pacific, og ikke minst for passasjerer som skal reise mellom de to hovedstedene.

Det er et Emirates Boeing 777 som skal brukes på den nye daglige avgangen, EK370.

Emirates Boeing 777-300ER på Oslo lufthavn Gardermoen (foto: ©otoerres)

Flyet vil ta av fra Dubai International Airport (DXB) klokken 08:45, og lande i Bangkok (BKK) klokken 18:15. Det samme flyet vil deretter dra fra Bangkok klokken 20:00, før det lander på Phnom Penh International Airport (PNH) klokken 21:25.

Returen, EK371, vil ta av fra Phnom Penh klokken 23:20, lande i Bangkok 00:40, ta av fra Bangkok 02:25 og lande i Dubai 05:35. Alle klokkeslett er gjengitt i lokal tid.

Emirates har flydd til Kambodsjas hovedstad Phnom Penh siden juli 2017, noe mer enn 100.000 passasjerer har benyttet seg av.

Phnom Penh er den største byen i Kambodsja, og er også den som utvikles raskest. Byen er derfor en viktig bidragsyter til det sørøst-asiatiske landets økonomiske vekst, og ser stadig en økning i antallet turister.

Les mer om Phnom Penh HER og om Kambodsja HER

Den nye ruten vil også innebære økt fraktkapasitet mellom De forente arabiske emirater, Thailand og Kambodsja.

Flere saker om Emirates finner du HER

Kommentarer