Våren 2020 starter Vueling en ny direkte flyrute mellom RMU-Corvera og Barcelona. Dette blir flyplassens femte innenriksdestinasjon i Spania.

Vuelings Airbus A 320 på Alicante-Elche Airport (arkivbilde: ©otoerres)

RMU-Corvera (Aeropuerto Internacional Region de Murcia Juan de la Cierva) får en ny direkte flyrute til Barcelona med det IAG-eide lavprisselskapet Vueling, melder Murcia Today. Oppstart blir i mars 2020.

Dette blir den femte spanske innenriksruten fra den relativt nyåpnede flyplassen i Murcia

Idag flyr Volotea til både Asturias i Nord-Spania og selskapet har også lansert en ny rute til Bilbao i 2020, Ryanair opererer en sommerrute til Mallorca fra RMU-Corvera, mens regionalselskapet Binter flyr til Gran Canaria i vinterhalvåret.

Les også:  Volotea skal fly RMU-Corvera — Bilbao (oktober 2019) Volotea starter Murcia-Corvera (RMU) — Asturias (november 2018)

Forhandlingene om den nye ruten mellom RMU-Corvera pågår fremdeles, så derfor er det foreløpig sparsomt med opplysninger om antall avganger og rutetider. Det eneste som synes være klart er at oppstarten blir i mars 2020.

Det arbeides også med planer om en gjenåpning av ruten mellom Murcia (fra tidligere MJV – San Javier) og Madrid, som ble lagt ned for noen år siden, samt en rekke andre ruter.

RMU-Corvera, som ble åpnet den 15. januar 2019, har slitt med passasjerbelegget i forhold til forgjengeren – nå nedlagte MJV – San Javier. Mens den gamle flyplassen hadde 1.226.714 reisende i perioden januar – november 2018, så er tallet for Corvera 1.054.058 samme tidsrom året etter, melder Spaniaavisen.

Norwegian har i sommerhalvåret flyvninger til RMU-Corvera fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.

Flere saker om RMU-Corvera finner du HER,  HER,   HER,  HER,  HER og HER

Kommentarer