logo-white

Ny gastronomisk strømmetjeneste lansert

Nå kan amatørkokker lære matlaging av internasjonale toppkokker på den nye strømmetjenesten Cheflix, som har norsk premiere i dag.

I selskap med svenske Björn Franzen, danske Søren Selin og nederlandske Jonnie Boer, som alle er innehavere av restauranter med flere Michelin-stjerner, kan norske amatørkokker fremover bli undervist på strømmetjenesten Cheflix. Her kan matinteresserte tre inn i en verden av gastronomi og matlaging, og bli guidet gjennom et utall retter.

Gjennom Cheflix får man tilgang til en rekke eksklusive mesterklasser på nett med internasjonale toppkokker. Her kan matinteresserte treen for trinn lære å lage innbydende retter av ingredienser de kan finne på sitt lokale supermarked.

– Kokkene vil inspirere deg og sørge for at du lærer hvordan du tilbereder mat med hverdagsingredienser med selvsikkerhet. Cheflix er til både for daglig inspirasjon og spesielle anledninger med familie og venner. Det er oppskriften på suksess, sier medgrunnlegger Thomas van Burg, som også har vært med å lansere matleveringstjenesten HelloFresh i Benelux-landene.

Med et Cheflix-abonnement til kr 49,99 i måneden får man ubegrenset tilgang til alt innhold i 12 måneder, på nett, telefon, nettbrett eller TV ved hjelp av Chromecast.

Mer enn 20 stjernekokker

I første omgang vil mer enn 20 internasjonale toppkokker, som tilsammen er gode for opptil flere Michelin-stjerner, være tilgjengelige på Cheflix med sine mesterklasser, slik at det er noe for enhver smak. Med tiden vil antallet vokse, og forhåpentligvis også inkludere norske stjernekokker.

Hver mesterklasse inneholder 10 premiumvideoer på 15 minutter. Alle videoer er tatt opp i kokkenes private kjøkken, med unntak av noen som er tatt opp på spesielle lokasjoner, som en italiensk vinmark.

Cheflix er heller ikke kun forbeholdt matlaging. For eksempel kan abonnenter lære alt om champagne fra en av verdens ledende champagne-ekspert Richard Juhlin, mens den italienske sommelieren Gianluca di Taranto kan lære opp conniseurer i italiensk vin.

Hver måned vil det bli lagt til nye mesterklasser. I tiden fremover vil det bli lagt til kurs med den portugisiske stjernekokken José Avillez og thailandske Bo Songvisava. Dave Pynt fra Singapore vil gjøre hjemmekokker om til sanne grillmestere. I fremtiden vil det også komme mesterklasser i etikke, den perfekte bordtale og borddekking.

Tilpasset alle nivåer

Alle oppskriftene blir forklart trinn for trinn, og man vil også få mulighet til å lære smarte matlagingsteknikker. For eksempel kan man lære hvordan man lager et perfekt porsjert egg eller baker et luftig brød.

– Selv om du ikke har noen matlagingserfaring vil du raskt kunne bli en mesterkokk hjemme. Med riktige matlagingsteknikker, erfaringen fra Michelin-kokkene og lekre oppskrifter er du garantert suksess, sier medgrunnlegger Jeroen van der Brink.

Takket være mange års erfaring på internasjonalt toppnivå, kjenner de garvede stjernekokkene alle triks og hemmeligheter. De viser at matlaging på høyt nivå, både til hverdags og finere anledninger, er oppnåelig for alle.

Alle mesterklasser kommer med printbare oppskrifter og innkjøpslister.

Les mer om Cheflix HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(foto: ©otoerres)

Vårens røde dager – slik får du maks ut av fridagene

(Foto: Qatar Airways)

Hamad International Airport kåret til “Verdens Beste Flyplass” under Skytrax World Airport Awards 2024

(Bilde/illustrasjon: apollo reiser)

Apollo lanserer nye reiser til «Destinasjon Ukjent»

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport har 52 moderne og fleksible møterom (Foto: Radisson Hotel Group)

Erfaren hotelldirektør vender tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen