Stolen Egget ble opprinnelig designet til SAS Royal Hotel i København. Nå, 55 år senere feirer Radisson Blu Royal Hotel den ikoniske stolen med en designkonkurranse. 

Radisson Blu inviterer til en global designkonkurranse hvor du kan lage din egen versjon av den ikoniske stolen Egget. Stolen ble opprinnelig designet av den legendariske danske arkitekten og designeren Arne Jacobsen for SAS Royal Hotel, verdens første designhotell, nå kjent som Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen.

Vinneren får sin egendesignede Egget-stol, samt en tre-netters VIP-tur til København. En ekspertjury kårer vinneren og vurderer i tillegg om vinnerforslaget skal bli en del av Radissons nye interiørdesignkonsept som lanseres senere i år.  I tillegg vil 15 finalister få utstilt sin design i en miniatyrutstilling på utvalgte Radisson Blu-hoteller rundt om i hele verden, gjennom hele 2016.

– Selv om mange nye prisbelønte Radisson Blu-hoteller har blitt bygget siden 1960, forblir Radisson Blu Royal Hotel i København fortsatt en legende innen moderne design i Carlson Rezidor, og hotellbransjen for øvrig», sier Rose Anderson, Vice President Branding.

– Vi fortsetter å utvikle alle nye Radisson Blu-hoteller i nært samarbeid med verdens beste arkitekter og designere, med fokus på å få hotellene til å skille seg ut», tilføyer Anderson.

Både Radisson Blu-gjester og designentusiaster får nå muligheten til å designe sin egen versjon av Egget ved hjelp av et online verktøy på design.radissonblu.com. Konkurransen varer fra 1. september til 13. oktober 2015. Hver uke blir tre finalister valgt ut, to av publikum og en av et medlem av ekspertjuryen. Av de til slutt 15 finalistene vil vinneren til slutt bli valgt ut av ekspertjuryen.

Les mer om konkurransen HER 

Med mer enn 280 Radisson Blu-hoteller og -resorter i 62 land, gir Radisson Blu et komplett utvalg av innovativ design og tjenester, samtidig som de leverer genuine og unike gjesteopplevelser med en særegen Yes I Can!-filosofi. Eksempler på anerkjente hoteller i Norden er: Radisson Blu Royal Hotel i København, Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo,Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm, Radisson Blu Plaza i Helsinki og Radisson Blu 1919 Hotel i Reykjavik.

 

Kommentarer