Guro Øsmundset er ansatt som hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel & Conference Centre, Alna i Oslo. Hun har tidligere jobbet ved flere av Radisson Hotel Group sine hoteller i Norge og har bred erfaring fra hotellindustrien. Nå sikter hun på å gjøre Alna-hotellet til det foretrukne valget for møte- og konferansegjester i Oslo.

Guro Øsmundset (bildekilde: radisson hotel group)

– Jeg er kjempeglad for denne muligheten til å lede dette flotte konferansehotellet sammen med teamet her på Alna. Hotellet har moderne gjesterom og den perfekte beliggenhet mellom flyplassen og sentrum. Med det nyeste innen teknologi og erfarne team-medlemmer, er hotellet det åpenbare valget for gjester som søker perfekte møter og eventer, sier Guro Øsmundset, General Manager ved Radisson Blu Hotel & Conference Centre, Alna i Oslo.

Radisson Blu Hotel Oslo, Alna har 348 rom og suiter med moderne design og behagelige senger fra Jensen.

Med 1800 kvadratmeter møteareal, inkludert en konferansesal på hele 634 kvadratmeter, kan hotellet huse arrangementer og eventer i alle størrelser.

Møtelokalene er fleksible og kan huse hundretalls gjester, bilutstillinger og store konferanser (bildekilde: radisson hotel group)

De 21 fleksible møterommene har alle det nyeste innen teknologi og kan huse opptil 1200 gjester, bilutstillinger, konferanser, julebord og private arrangementer.  

– Guro har gjort en fantastisk jobb med å lede flere av våre team både på dette og andre av våre hoteller. Hun har vist at hun er en svært god leder, som skaper gode resultater sammen med sitt team. Vi er veldig glade for at hun skal lede hotellet vårt på Alna, sier Ronald Smithjes, Regional Director Norway, Denmark & Iceland for Radisson Hotel Group.

Fellesrom Radisson Blu Hotel & Conference Centre, Alna (bildekilde: radisson hotel group)

Det seneste året har Guro Øsmundset jobbet ved Radisson Blu Hotel & Conference Centre Alna, og fra tidligere har hun erfaring fra Park Inn by Radisson Oslo Airport.

Hun har bred erfaring fra de ulike delene av hotellbransjen og har ledet en rekke av teamene ved Radisson Hotel Group sine hoteller.

Radisson Hotel Group er den største internasjonale hotellkjeden i Norden og har nær 60 hoteller i hele regionen. I Norge er selskapet representert med Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hoteller over hele landet.

Radisson Blu Hotel & Conference Centre, Alna har 348 gjesterom (bildekilde: radisson hotel group)

Om Radisson Blu Hotel & Conference Centre, Alna i Oslo:

  • Perfekt beliggenhet med enkel tilgang til E6, Oslo sentrum, Oslo lufthavn og hundrevis av bedrifter i Alna-området
  • Hotellet tilbyr 348 rom og suiter med moderne design
  • Restauranten tilbyr tradisjonelle norske og internasjonale favoritter basert på ferske og lokale råvarer
  • Egen parkering ved hotellet
  • 1800 kvadratmeter møteareal, inkludert en konferansesal på hele 634 kvadratmeter
  • 21 fleksible møterom med gratis wifi, som kan huse opptil 1200 gjester

Les mer om Radisson Blu Hotel & Conference Centre, Alna i Oslo HER

Flere saker om Radisson Blu finner du HER

Kommentarer