Nordic Choice har utnevnt fire nye kjededirektører

Nordic Choice har utnevnt fire nye kjededirektører

Fire offensive kjededirektører skal ruste Nordic Choice Hotels for videre vekst. I august tiltrådde Katalin Paldeak stillingen som Chief Operating Officer (COO) for Nordic Choice Hotels. Nå er den øvrige ledergruppen med kjededirektører for de respektive kjedene Comfort Hotels, Clarion Collection og Clarion Hotels klar.

– Etter en grundig prosess er det en glede å presentere våre nye kjededirektører. Jeg er overbevist om at denne sammensetningen av mennesker vil bidra til å realisere hver enkelt kjedes unike potensial – og samtidig løfte Nordic Choice Hotels som selskap, sier COO for Nordic Choice Hotels, Katalin Paldeak.

Henrik Berghult (36) er ansatt som kjededirektør for Clarion Hotel.

Henrik har bred erfaring fra flere internasjonale hotellselskaper, og kommer senest fra stillingen som hotelldirektør på Clarion Hotel Arlanda Airport. Med et sterk kommersielt fokus, kombinert med kreativitet og gjennomføringsevne, skal Henrik bidra til å forsterke merkevaren Clarion Hotel.

John Kristian Stubban (45) er ansatt som kjededirektør for Clarion Collection.

John Kristian kommer fra stillingen som driftsdirektør i samme kjede. John Kristian har lang erfaring fra hotelldrift med særlig ekspertise innen revenue og distribusjon. Med strategisk teft og evne til å skape lønnsom vekst, skal John Kristian løfte Clarion Collection ytterligere.

Camilla Bergman (47) er ansatt som kjededirektør for Comfort Hotel.

Camilla kommer fra stillingen som driftsdirektør i Clarion Hotel.Camilla har lang erfaring innen strategi, salg, distribusjon og økonomi. Med en egen evne til å skape om visjoner til realistiske og gjennomførbare ideer, er Camilla en utmerket match for Comfort Hotel.

Eivind Tangvik (49) skal videreutvikle og forsterke merkevaren og organisasjonen innen Quality Hotel og Quality Resort.

Eivind er en av Nordic Choice Hotels’ mest kompetente og erfarne kjededirektører, som står for kontinuitet og gjennomføringskraft.

– Med nærmere 4000 rom under utbygging de neste 3 årene, er vi avhengig av en organisasjonsstruktur som er rustet for offensiv vekst. Vi er utrolig fornøyd med det nye laget som er på plass. Organisasjonsendringen gir oss et fantastisk utgangspunkt for fornyelse, innovasjon og utvikling i årene fremover, sier administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth.

Nye kjededirektører tiltrer sine stillinger 1. oktober.

Kommentarer