Sa Clastra er navnet på den nye gourmetrestauranten i luksusresorten Castell Son Claret på Mallorca. Her har det lokale unge kokketalentet Jordi Cantó skapt en matopplevelse med fokus på lokale råvarer, som en hyllest til Mallorcas kulinariske arv.

Jordi Cantó - kokk - Restaurant Sa Clastra - Castell Son Claret - Mallorca, Spania
Jordi Cantó`s gourmetrestaurant Sa Clastra åpnet dørene torsdag 22. april (Bildekilder: Castell Son Claret/Related.dk)

– For eksempel kommer lammekjøttet fra beitemarkene i nærheten, appelsinene fra Sollér, blekkspruten fra Port Andratx, sitronene fra hotellhagen og aprikosene fra landsbyen Porreres, forteller hotelldirektør Björn Spaude om den nye restauranten, som er oppkalt etter den sentrale gårdsplassen på spanske slott, som for eksempel Castell Son Claret.

Restaurant Sa Clastra er, på grunn av coronarestriksjonene, kun for hotellets gjester, men så snart begrensningene tillater det, vil restauranten også åpnes for gjester som ikke overnatter.

Hvis du foretrekker å nyte måltidene litt for deg selv, så er hotellets romservice for tiden utvidet til å omfatte servering av måltider i hotellets grønne hage.

Nettsiden til Sa Clastra finner du HER og til Castell Son Claret HER

Les også: Flytt hjemmekontoret til Mallorca Mallorca: Femstjerners boutiquehotell frister med nye bassengsuiter – Mallorca: Solrikt, aktivt og gastronomisk feriemål for høsten – UNESCO-natur og luksus på Mallorca – Ny luksustrend: Autentisk ferie på Mallorca

Kommentarer