logo-white

Restaurant Sa Clastra tolker Mallorca`s råvarer

Sa Clastra er navnet på den nye gourmetrestauranten i luksusresorten Castell Son Claret på Mallorca. Her har det lokale unge kokketalentet Jordi Cantó skapt en matopplevelse med fokus på lokale råvarer, som en hyllest til Mallorcas kulinariske arv.

Jordi Cantó - kokk - Restaurant Sa Clastra - Castell Son Claret - Mallorca, Spania
Jordi Cantó`s gourmetrestaurant Sa Clastra åpnet dørene i april 2021 (Bildekilder: Castell Son Claret/Related.dk)

– For eksempel kommer lammekjøttet fra beitemarkene i nærheten, appelsinene fra Sollér, blekkspruten fra Port Andratx, sitronene fra hotellhagen og aprikosene fra landsbyen Porreres, forteller hotelldirektør Björn Spaude om den nye restauranten, som er oppkalt etter den sentrale gårdsplassen på spanske slott, som for eksempel Castell Son Claret.

Hvis du foretrekker å nyte måltidene litt for deg selv, så er hotellets romservice for tiden utvidet til å omfatte servering av måltider i hotellets grønne hage.

Nettsiden til Sa Clastra finner du HER og til Castell Son Claret HER

Les også: Flytt hjemmekontoret til Mallorca Mallorca: Femstjerners boutiquehotell frister med nye bassengsuiter – Mallorca: Solrikt, aktivt og gastronomisk feriemål for høsten – UNESCO-natur og luksus på Mallorca – Ny luksustrend: Autentisk ferie på Mallorca

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(bildekilder: visitnc.com/related.dk)

På stjernejakt i det sørlige USA

(Kilde:/skjermdump: Flightradar24.com)

Avinor: Forsiktig åpning av luftrommet over Sør-Norge

(foto: ©otoerres)

Reiselivsmagasinet på RadioRiksOslo torsdag 25. april 2024

(Foto: Ivan Sardi)

Økende interesse for sykkellandet Kroatia

Sykehusskip: Håndterapeut Yieddy Ferreira jobber med mobilitet sammen med en pasient (Foto: Tirsa Tapia Zamora)

Nytt sykehusskip for gratis kirurgi og opplæring i Afrika sør for Sahara