Wizz Air starter ny direkte flyrute mellom Torp Sandefjord lufthavn og Rzeszów i Polen. Ruten, som er selskapets åttende fra Vestfoldflyplassen, vil bli trafikkert to ganger ukentlig fra den første september.

Det første flyet på nyopprettede ruten mellom Sandefjord Torp og Rzeszów letter fra bakken 1. september 2021, men allerede i dag er det mulig å bestille billetter på wizzair.com eller i selskapets mobilapp. Wizz Air vil i første omgang fly ruten på onsdager og søndager, til en pris fra 209 kroner.

Med lanseringen av ruten til Rzeszów, befester Wizz Air sin posisjon som det foretrukne alternativet på flygninger mellom de to landene. Nå opererer selskapet ruter fra Sandefjord Torp til åtte polske byer. Fra 1. september 2021 kan reisende fly til Gdansk, Katowice, Lublin, Poznan, Rzeszów, Szczecin, Warszawa og Wroclaw fra Sandefjord Torp.

– Til tross for at det fortsatt eksisterer reiserestriksjoner, planlegger vi for perioden som kommer når det lettes på tiltakene. Vi er fortsatt innstilt på å levere prisgunstige direkteflygninger til spennende destinasjoner for det norske folk. Rutene våre gir flere valgmuligheter for norske passasjerer når de skal velge feriedestinasjon etter koronapandemien. Når tiden er inne, skal vi være klare og ønske passasjerene våre velkommen om bord på flyene igjen, sier senior kommunikasjonssjef i Wizz Air, Andras Rado.

Wizz Air vil fra den 1. september fly to ganger ukentlig, hver onsdag og søndag, mellom Torp Sandefjord lufthavn og Rzeszów i Polen (foto: wizzair.com)

Wizz Air åpnet 12 nye innenriksruter i Norge høsten 2020, og dagens kunngjøring underbygger flyselskapets langsiktige plan og engasjement for å utvikle et lavpristilbud med høy kvalitet for norske reisende. I januar lanserte dessuten selskapet fem nye syden-ruter fra Gardermoen.

Koronapandemien har resultert i en rekke kansellerte feriereiser det siste året. For å sikre seg en ekstra trygghet i en periode preget av usikkerhet, anbefaler Wizz Air at passasjerer benytter seg av WIZZ Flex når man bestiller reise.

Denne beskyttelsen gir passasjerene mulighet til å endre dato, eller velge et annet reisemål dersom turen ikke kan gjennomføres som planlagt. Det gir samtidig muligheten til å kansellere reisen opptil tre timer før avgang uten gebyr. 100 % av den opprinnelige prisen blir refundert i flyselskapets kreditt.

Kommentarer