Trude Strøm Solberg ansatt som ny salgsdirektør på Grand Hotel Oslo by Scandic. Hun har jobbet i Scandic-kjeden i over 20 år, hvor hun har hatt en rekke roller, både som hotelldirektør og salgsdirektør. Etter en kort pause, ser hun nå frem til å komme tilbake til hotellbransjen og Scandic.

Trude Strøm Solberg (Bilde: Foto: Bærum Foto, Hege Finsrud)

– Jeg er utrolig stolt av å få bli en del av teamet på Grand Hotel Oslo by Scandic. Jeg ser frem til å komme i gang, bli kjent med salgsteamet, øvrige ansatte på Grand og selve hotellet. Med flere nye hoteller i Oslo vil det kreve mer av oss, med høy aktivitet og å være tett på kunder og samarbeidspartnere. Vi skal jobbe aktivt og målrettet med å befeste Grand Hotel Oslo sin posisjon som et av Norges beste hoteller, sier Trude Strøm Solberg, ny salgsdirektør på Grand Hotel Oslo by Scandic.

Trude Strøm Solberg tiltrådte sin nye stilling som salgsdirektør ved Grand Hotel Oslo by Scandic den 24. april 2019.

Nettsiden til Grand Hotel Oslo finner du HER — Les også: Fredrikke Næss forlater Grand Hotel Oslo by Scandic (oktober 2018) Internasjonal heder til Grand Hotel Oslo by Scandic — Norges beste businesshotell (juli 2018)-  Grand Hotel Oslo kåret til Norges beste forretningshotell (oktober 2017) – Scandics overtakelse av Grand Hotel godkjent — Grand Hotel blir signaturhotell — Eiendomsspar overtar driften av Grand Hotel Oslo — Grand Hotel Oslo er 140 år (2014)

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Kommentarer