Line Viggen er ansatt som ny daglig leder i Berg-Hansen Trondheim AS. Hun tar over rollen etter Snorre Malmo. Viggen er i dag ansatt i Sparebanken 1 Midt-Norge, der hun er daglig leder for bankens kurs- og konferansesenter Bjerkeløkkja AS på Oppdal. Hun har også flere års erfaring som salgsdirektør for Rica Hotels Midt-Norge og daglig leder for Adresseavisens Telefontjenester AS.

Fokus på vekst og nye markeder

Berg-Hansen er for mange mest kjent for produkter innenfor jobbreiser, spesialreiser, grupper & konferanser. I tillegg har selskapet en klar strategi om å ta en større andel av privatreisemarkedet.

– Line Viggen har en profil som passer med selskapets vekstambisjoner, sier styreleder i Berg-Hansen Trondheim, Per Arne Villadsen.

– Med Line Viggen får Berg-Hansen Trondheim en erfaren leder med stort kontaktnett i Midt-Norge. Hun er en engasjert ledertype som flink med folk og uredd nye utfordringer, sier Villadsen.

Snorre Malmo går over i pensjonisttilværelsen fra nyttår.

— Jeg er veldig glad for at styret fant en leder med relevant erfaring. Etter å ha ledet selskapet i nær 30 år er det viktig for meg at selskapet får en god kaptein som også kjenner bransjen, sier Snorre Malmo.

Kommentarer