Nå har besøkende i Dubai enda en mulighet til å kjøle seg ned i varmen. Ørkenbyen har nemlig fått et nytt badeland ved navn Laguna Water Park.

Laguna Waterpark, Dubai (bildekilder: laguna water park /related.dk)

I Laguna Water Park kan adrenalinjegere suse ned en rekke vannsklier, mens familiens minste kan boltre seg i badelandets barnevennlige sklier. Det finnes også en surfesimulator hvor både erfarne surfere og nybegynnere kan teste surfetalentet sitt, og når batteriene skal lades opp, kan familien slappe av i bassengloungen, på stranden eller i en av de sjarmerende cabanaene.

Laguna Water Park har også en rekke restauranter, kafeer og isboder. Med en dagsbillett har man også muligheten til å forlate parken for å spise lunsj et annet sted og komme tilbake senere på dagen.

Prisen for en heldagsbillett begynner på 99 AED (ca. 217 kroner) hvis man bestiller online på forhånd.

Les mer om Laguna Water Park HER og om Dubai HER - Les flere nyheter om Dubai HER

Les også: Caesars Palace åpner luksushoteller i Dubai (juli 2018) - De lokales guide til Dubai (april 2018) — Dubai får verdens første flytende restaurant (januar 2018) — Besøk Dubais eldste restauranter (juli 2017) — Nytt arabisk matmekka i Dubai (mai 2017) — James Bond-brunsj i Dubai (mars 2017)

Dfly.no`s Twitterkonto  og Facebooksider finner du HER og HER

 

Kommentarer