logo-white

Nye kulinariske opplevelser i luften!

Singapore Airlines, verdens mest prisvinnende flyselskap, tar nok et kulinarisk grep og introduserer friske retter fra det spennende Teochew-kjøkkenet om bord på sine flyvninger fra Singapore.

Salgssjef Henrik Hanevold i Singapore Airlines.(singaporeair)
Salgssjef Henrik Hanevold i Singapore Airlines.(singaporeair)

– Det kinesiske kjøkken er ekstremt variert. Vi har som mål å alltid ha den beste maten i lufta, og det er derfor moro å kunne utvide med retter fra et av Kinas beste kjøkken, sier salgssjef Henrik Hanevold i Singapore Airlines.

Rettene tilbys om bord på flyvningene ut fra Singapore, i tillegg blir et utvalg rettene å finne i SilverKris Loungen på Changi Airport i Singapore.

Teochew-kjøkkenet

Teochew-delikatesser som langtidsbrasert svinekjøtt, dampet havabbor, kald krabbe og innbakte reker er noen av rettene på menyen. Teochew-kjøkkenet har sitt utspring i Kinas Guangdong provins, og er kjent for sine mange vegetar- og sjømatretter.

Kjøkkenet er kjent for sin friskhet, sine naturlige smaker og sine tilberedningsmetoder som ofte innebærer damping, vannbad og langsom steking. Metoder som er avgjørende for den unike matopplevelsen.

Les også: 

Les flere saker om Singapore Airlines HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Boeing 787 Dreamliner - Norse Atlantic Airways

Norse introduces new route between London Gatwick and Cape Town

(foto: ©otoerres)

Vårens røde dager – slik får du maks ut av fridagene

(Foto: Qatar Airways)

Hamad International Airport kåret til “Verdens Beste Flyplass” under Skytrax World Airport Awards 2024

(Bilde/illustrasjon: apollo reiser)

Apollo lanserer nye reiser til «Destinasjon Ukjent»