Mandag den 24. februar åpner nye Maaemo i Bispevika i Oslo. Allerede nå er det åpnet for bordreservasjoner.

– Vi er utrolig spente og skikkelig glade for å komme i gang. Vi har sett frem til å vise alle hva vi har jobbet med de siste par årene og vi føler vi har skapt et sted som representerer vårt univers sømløst – stort og intimt samtidig, sier Esben Holmboe Bang, kjøkkensjef og eier i Maaemo.

Selv om de splitter nye lokalene er mer enn fem ganger større en de gamle, vil det være plass til færre personer i spisesalen. Det vil være et helt åpent kjøkken som beveger seg som en forlengelse av rommet. Det skal gi følelsen av nesten å sitte i kjøkkenet, selve hjertet til Maaemo

– Vi har jobbet med nye ideer og føler vi er klare for å fornye oss selv, men samtidig holde fast i identiteten som vi har manet frem siden vi åpnet i 2010, sier Esben Holmboe Bang

Maaemo vil ha åpent mandag til fredag, og være stengt lørdag og søndag. Maaemo er den eneste i Norge og den første restauranten i Norden som har fått tre Michelin-stjerner, og restauranten er rangert som en av de aller beste i verden.

Kjøkkensjef og eier Esben Holmboe Bang har blitt utnevnt til en av verdens mest innflytelsesrike kokker av Time Magazine. 

– For oss handler det om å skape en restaurant som destillerer alt vi har skapt de siste ti årene. Det blir på en måte stedet vi har øvd på å skape gjennom alle disse årene, sier Holmboe Bang. 

Flere relaterte saker finner du HER

Les også: Neste års Michelin-stjerner skal deles ut i Trondheim (juli 2019)

Kommentarer