I Dubai venter et stort utvalg av opplevelser, aktiviteter og restauranter – og det kommer stadig mer. Her er fem nye opplevelser og restauranter som har åpnet nylig eller som vil åpne i løpet av 2021, inkludert et nytt fremtidsmuseum og en ny ørkentur med arabisk middag.

The Boat by Adress - overnattingssted - Dubai
The Boat by Adress (foto: visitdubai.com/related.dk)

Båttur med overnatting på Dubai Creek

I Dubai kan man nå også sjekke inn på et flytende hotell og være med på et mini-cruise med overnatting på Dubai Creek. Hotellkjeden Address Hotels + Resorts tilbyr nemlig som noe nytt muligheten til å leie en privat 85 fots båt, The Boat by Address. Dermed kan man oppleve Dubai fra vannet og se noen av byens mest ikoniske landemerker som Dubai Creek Harbour og Burj Khalifa fra en ny vinkel.

The Boat by Adress - overnattingssted - Dubai
Øvre dekk på The Boat by Adress (foto: visitdubai.com/related.dk)

Båten har tre rom, et velutstyrt kjøkken, en stor spisestue og en koselig stue. På øvre dekk av båten er det også en grillplass hvor du kan nyte lunsj eller middag med utsikt over vannet og byen.

Les mer om The Boat by Adress HER

Futuristisk museumsopplevelse

Det arkitektoniske Museum of the Future inviterer snart gjestene inn for å utforske fremtiden når museet åpner dørene senere på året. Den 77 meter høye torusformede bygningen ble tegnet av et lokalt arkitektfirma og foret med stålpaneler med arabisk kalligrafi som lyser opp når mørket faller.

Museum of the Future - Dubai
Museum of the Future (foto: visitdubai.com/related.dk)

Museets utstillinger vil blant annet fokusere på utviklingen av ressurser i verdensrommet og fremtidens utfordringer innen helse, transport og energi.

Les mer om Museum of the Future HER

Fusjonsmat med smak av Japan, Brasil og Peru

En av Londons mest berømte restauranter, SUSHISAMBA, åpner dørene i Dubai i 2021. Fusjonsrestauranten, som kombinerer smaker av japansk, brasiliansk og peruansk mat, får adresse i det nyåpnede hotell- og leilighetskomplekset The Palm Tower på øyformasjonen Palm Jumeirah.

The Palm Tower - Dubai
The Palm Tower (foto: visitdubai.com/related.dk)

Med en beliggenhet i 51. etasje og god mat er restaurantens besøkende også garantert en fantastisk panoramautsikt over havet og Dubai Marina.

Les mer om Sushi Samba HER

Sushi Samba - Restaurant - Dubai
Sushi Samba (foto: visitdubai.com/related.dk)

Arabisk kveld i ørkenen

Turoperatøren Arabian Adventures har nylig lagt en eksklusiv, privat matopplevelse i Dubai Desert Conservation Reserve til porteføljen sin av autentiske opplevelser. Etter en times kjøretur fra Dubai sentrum får du først servert kanapeer og bobler mens solen går ned over de røde sandbankene. Så blir du ført til et bord under stjernehimmelen.

Arabian Adventures - The Perfect Evening - Dubai
Arabian Adventures frister med The Perfect Evening i ørkenen (foto: visitdubai.com/related.dk)

Her vil en privat kelner og kokk tilberede et utvalg av grillede arabiske sjømatretter. Før og etter middagen kan du også utforske omgivelsene, beundre stjernehimmelen gjennom et teleskop eller nyte musikken til en tradisjonell lutespiller. Etter middagen serveres tradisjonelle arabiske desserter. Transport til og fra gjestehotellet i Dubai er inkludert i prisen.

Les mer om Arabian Adventures HER

Verdens høyeste pariserhjul

Snart åpner pariserhjulet Ain Dubai, som ligger på øya Bluewaters Island, og som med sine 250 meter er det høyeste av sitt slag i verden. Herfra kan besøkende nyte den imponerende 360-graders utsikten over Dubais skyline, med Dubai-ikoner som Burj Al Arab, Palm Jumeirah og Burj Khalifa. En tur i hjulet tar 48 minutter, og hver av hjulets 48 kapsler har plass til 30 personer.

Ain Dubai - pariserhjul - Dubai
Ain Dubai er verdens høyeste pariserhjul (foto: visitdubai.com/related.dk)

Les mer om Ain Dubai HER

Les også: Ting du kanskje ikke visste om Dubai – Lokale kulinariske spesialiteter i Dubai – Spaopplevelser i Dubai – Kunstopplevelser i Dubai – Restauranter med spesielt god utsikt

Les flere nyheter og artikler om Dubai HER og HER

Kommentarer