Landemerket Radisson Blu Hotel Oulu i Nord-Finland gjenåpnes torsdag 3. september etter en omfattende renovering. For å bli det beste hotellet i Finland, satses det på personlig service og panoramautsikt.

Executive room - Radisson Blu Hotel Oulu - Uleåborg - Finland
Executive room i Radisson Blu Hotel Oulu (foto: radisson hotel group)

– Du trenger ikke å være en superkjendis for å få spesialbehandling hos oss. Hver eneste gjest er den viktigste gjesten for oss og vi gjør vårt ytterste for at våre gjester skal merke forskjellen når de besøker oss, sier Tarja Karvola, som er General Manager for Radisson Blu Hotel Oulu.

De siste årene har Oulu (Uleåborg på svensk) blitt et forretningsknutepunkt og byen har blitt verdensberømt takket være de nye teknologiselskapene.

– Oulu har i dag noen av de mest interessante selskapene i Finland, noe som har gitt byen internasjonal oppmerksomhet. Byens hotelltilbud har ligget etter i denne utviklingen, men nå kan vi stolt ønske gjester velkommen til et hotell med et internasjonalt nivå. Vi gjør vårt ytterste for at dette ikke bare skal være det beste hotellet i byen, men også det beste hotellet i hele Finland, sier Tarja Karvola.

Nettsidene til Radisson Blu Hotel Oulu finner du HER og turistnettsidene til byen Uleåborg (Oulu på finsk) ligger HER

Flere saker om Radisson Blu finner du HER

Executive room - Radisson Blu Hotel Oulu - Uleåborg - Finland
Executive room med utsikt i Radisson Blu Hotel Oulu (foto: radisson hotel group)

Kommentarer