Hvordan skal vi vedlikeholde reiselysten under koronakrisen, Magasinet Reiselyst med fokus på norske reisemål, Muligheter for å reise på brettspill, samt mere fleksible av- og ombookingsregler for utenlandsreiser under koronakrisen. Dette er noen av stikkordene for Reiselivsavisa på RadioRiksOslo i uke 12- 2020.

Rolf Forsdahl: Hvordan vedlikeholde reiselysten og hvordan kommer reiselivet til å se ut når vi begynner å føle oss trygge igjen?

Magasinet Reiselyst kommer nå med en utgave med fokus på norske reisemål, men er også opptatt av trender og muligheter fremover. Hvordan ser redaktør og utgiver Torild Moland på denne situasjonen, og hva bør de reiselystne fokusere på nå mens vi ikke kan reise?

Muligheter for å reise på brettspill? Hvilke spill kan Kaj Remo Rehder fra Brettspillguiden.no anbefale med fokus på reiser. Og hvilke andre spennende spill kan testes når vi likevel må holde oss hjemme?

Koronakrisen gir mer fleksible av- og ombookingsregler for utenlandsreiser. Her har Ellen Wollf Andresen, som er markeds og administrasjonssjef hos Ticket, stor oversikt over de fleste selskap.

Redaktør og utgiver KNUT JEPPSSON er som vanlig intervjuer og programleder.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området, på DAB og på www.RadioRiksOslo.no over hele verden.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 14.00 (reprise)
  • Søndag: kl. 16.00 (reprise)

Tidligere saker: Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo uke 11-2020 – Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo uke 7-2020 – Nye Reiselivsavisen på radio uke 6 – 2020 – RadioRiksOslo: Rolf Forsdahl kommenterer Coronavirus og frykt for smitte – Roma, reisemessen Utforsk Verden og Widerøes el-fly-satsing øvrige tema torsdag – RadioRiks Oslo: Rolf Forsdahl kommenterer Røkkes hotellsatsing og Norwegians nye bagasjegebyr – Nye Reiselivsavisa på RadioRiksOslo fredag 3. januar – Reiselivsavisa på RadioRiksOslo fredag 22.november klokken 14.00 – Reiselivsavisa på RadioRiksOslo fredag 22.november klokken 14.00 (november 2019) – RadioRiksOslo med fokus på Litauen (juni 2018)

Kommentarer