Ekspedisjonscruise i Norge, Hvaler hytteforening, Christian Radichs sommerprogram og ukens tema – trolig virus, samt kortreist drømmerferie, blir noen av stikkordene for denne ukens utgave av Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo.

Hurtigruten har lansert ny kampanje: Ekspedisjonscruise i Norge. Rederiets nordiske salgssjef Ingrid Testmeier vil fortelle mere om den nye satsingen som starter i 2021.

Christan Radich er nylig kommet til kai etter å ha ligger i coronakarantene i Bundefjorden. Seilskuta hadde lagt opp til et ambisiøst program med blant annet cruise med passasjerer i norske fjorden. Direktør Vidar Pederstad kommer og forteller om stoda i dagens situasjon.

Hvaler Hytteforening sin styreleder Mona Flemmen er lojal mot bestemmelsene og ofrer årets påskeferie med appelsin og KvikkLunsj i hytteveggen for dugnaden som skal holde flest mulig av oss friske. Hun forteller om hva det betyr for henne at årets hyttepåske er avlyst, om hva medlemmene mener om dette og om hva som er drømmereisen hennes, når en ser bort fra Hvaler.

Rolf Forsdahl vil snakke om hva lockdown gjør med oss som individer og samfunn i et reiselivsperspektiv.

Redaktør og utgiver KNUT JEPPSSON er som vanlig intervjuer og programleder.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området, på DAB og på www.RadioRiksOslo.no over hele verden.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 14.00 (reprise)
  • Søndag: kl. 16.00 (reprise)

Tidligere saker: Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo uke 12-2020 – Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo uke 11-2020 – Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo uke 7-2020 – Nye Reiselivsavisen på radio uke 6 – 2020 – RadioRiksOslo: Rolf Forsdahl kommenterer Coronavirus og frykt for smitte – Roma, reisemessen Utforsk Verden og Widerøes el-fly-satsing øvrige tema torsdag – RadioRiks Oslo: Rolf Forsdahl kommenterer Røkkes hotellsatsing og Norwegians nye bagasjegebyr – Nye Reiselivsavisa på RadioRiksOslo fredag 3. januar – Reiselivsavisa på RadioRiksOslo fredag 22.november klokken 14.00 – Reiselivsavisa på RadioRiksOslo fredag 22.november klokken 14.00 (november 2019) – RadioRiksOslo med fokus på Litauen (juni 2018)

Kommentarer