Mimring om Stena Line`s nå nedlagte “Dansebåt”, reiseliv og hotelloppkjøp i Ryfylke, samt drømmereiser for bompengepolitikere og ukens tema med Rolf Forsdahl, som denne gangen handler om flyselskaper og jus. Det er stikkordene for ukens utgave av Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo

(Ill.foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls tema: Flyselskap og sikkert andre mener at koronakrisen skaper en juridisk unntakstilstand – noe som slett ikke er tilfelle.

Ola Neergaard, daglig leder av Norwegian Experience, har kjøpt Ryfylke Fjordhotell på Sand og har stor tro på at reiselivet vil overleve. Neergaard har de siste årene bygget opp en stor aktivitet rundt Preikestolen, deriblant Preikestolen Basecamp, Preikestolen Fjellstue, samt guide- og aktivitetsselskapet Outdoorlife Norway.

Stein Wettergren, sjef for Stena Line`s rute Oslo-Frederikshavn fra 1994 til 2011. Danskebåtlinjen ble lagt ned rett før påske og det er tid for litt mimring og ruten som i sin tid også ble kalt “Dansebåten” !

Cecilie Lyngby, bystyremedlem i Oslo for Bompengepartiet. Her står naturlig nok bompenger og bilpolitikk på dagsorden, men hun skal også fortelle om hva som er hennes drømmereise.

Redaktør og utgiver KNUT JEPPSSON er som vanlig intervjuer og programleder.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området, på DAB og på www.RadioRiksOslo.no over hele verden.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 14.00 (reprise)
  • Søndag: kl. 16.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER

Kommentarer